Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΞΟΦΑΛΤΣΑ Η ΚΟΝΤΡΑ...

To blog aftodioikisi.gr ενέπλεξε ελαφρώς και τον δήμο Κισάμου, στην αντιπαράθεση του με τον δήμο Χανίων, σχετικά με τον διαγωνισμό της δημοτικής αστυνομίας. Μάλιστα κάνει λόγο για το σύστημα PDAs, αν φυσικά έχει κάτι τέτοιο ο δήμος, σύστημα που το χρησιμοποιούν σαν ασφάλεια στις καταχωρήσεις του δήμου στην διαύγεια.
Πάντως η απορία μου,..... έχει ο δήμος τέτοιο σύστημα ή όχι; Γιατί είναι κάτι που δεν χρειάζεται να περάσει από δημοτικό συμβούλιο και μάλλον είναι υπόθεση της οικονομικής επιτροπής μόνο!!!
Αν φυσικά έχει ποιος το προμήθευσε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: