Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ....

Έβαλε το σουγιά στο λαιμό του ανήλικου μαθητή για να του αρπάξει το κινητό τηλέφωνο.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν από 2 ημέρες, μέρα μεσημέρι, κι ενώ ο μαθητής επέστρεφε από το σχολειό του.
Μέτα την καταγγελία από τους γονείς του μαθητή, η κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών του Ηρακλείου ήταν άμεση με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί η ταυτότητα του δράστη.
Πρόκειται για 22χρονο Αλγερινό ο οποίος αναζητείται.
Ξεκίνησαν..και στην γειτονιά μας έφτασαν τα πρώτα "λουλούδια", με την κακή σοδειά που υπάρχει φέτος υπολογίζω να μην μείνει κότα για κότα στην ευρύτερη περιοχή..όσο για τις προβατίνες είναι γνωστό, τις βράζουν άγδαρτες...
Μήπως είναι καιρός να πάρουν οριστικά δρόμο; Και δεν με πειράζει καθόλου να με πείτε ρατσιστή, κουράστηκα ΠΙΑ......
Φτάνει που έχουμε  τους εγχώριους κλέφτες και ψεύτες, οι αλλοδαποί μας έλειπαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: