Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ

Καταγγελίες που σοκάρουν, και αν ισχύουν τινάσσουν τα πάντα στον αέρα, από το στόμα της Ζωής Γεωργαντά, που ανήκει στα 5 μέλη της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής τα οποία εξαναγκάστηκαν σε παραίτηση από τον Ε.Βενιζέλο.
Ο υπουργός Οικονομικών ξήλωσε όλα τα μέση της ΕΛΣΤΑΤ εκτός από τον πρόεδρο, τον οποίο η Ζωή Γεωργαντά καταγγέλει για ''φίμωση'' της αρχής.
Το πρώτο μεγάλο ερώτημα είναι τα κίνητρα των σοκαριστικών αυτών καταγγελιών, δηλαδή έπρεπε να εκδιωχθεί η κυρία Γεωργαντά για να αποκαλύψει , μιλώντας σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, ότι ουσιαστικά μεθοδεύτηκε υπαγωγή μας στο Μνημόνιο και η εξόντωση μας με μέτρα λιτότητας. Η ίδια ισχυρίζεται πως έχει ενημερώσει με επιστολή της προσωπικά τον πρωθυπουργό αλλά και τη Βουλή, στην οποία υπάγεται η ΕΛΣΤΑΤ.
Προσέξτε τώρα τι καταγγέλει η κυρία Γεωργαντά.
- Δεν υπάρχει καμία Ελληνική Στατιστική Αρχή.
- Δεν συνεδρίασε ποτέ για την έκδοση στοιχείων, τα οποία έρχονταν έτοιμα-μαγειρεμένα.
- Αποκορύφωμα όλων ήταν το έλλειμμα του 2009 που σε μία νύχτα γιγαντώθηκε από τους Γερμανούς της Eurostat, με την ανοχή του τότε υπουργού Γ.Παπακωσταντίνου.
- Αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσουν τα σενάρια περί ενδεχόμενης ελληνικής χρεοκοπίας και έτσι μπήκαμε στο Μνημόνιο, και έτσι ''πέρασαν'' και ''περνάνε'' τα άδικα μέτρα λιτότητας κατά του ελληνικού λαού
- Καμία ανεξαρτησία, μία σφραγίδα και μόνο η Στατιστική Αρχή.Εδώ και ένα χρόνο δεν έχουμε συνεδριάσει
- Για τα μάτια η περίφημη διαδικασία opengov.Μας επέλεξαν όλους επειδή είμαστε ΠΑΣΟΚ
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ!
Ο Μανώλης ο Κοντοπυράκης τι άποψη έχει επ΄αυτού;
Δείτε ΕΔΩ τι έλεγε ο Μανώλης το Φεβρουάριο του 2010 και κανείς τότε δεν τον πίστευε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: