Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ή GREEKLISH

Δεν φτάνει που τα σχολεία είναι τα περισσότερα χωρίς βιβλία και η χρονιά έχει ξεκινήσει με… dvd, έρχεται νέα γκάφα του Υπουργείου να ταράξει τα νερά.
Τα περιεχόμενα των σχολικών dvd είναι γραμμένα στα ….greeklish, εγείροντας απορίες για την σκοπιμότητα ή την αμέλεια του Υπουργείου.
Η νέα αυτή γκάφα δείχνει την εγκληματική προχειρότητα με την οποία ξεκινάει η νέα σχολική χρονιά, υποθηκεύοντας επί της ουσίας, σε εκπαιδευτικό επίπεδο τα παιδιά που θα κάτσουν στα θρανία.
Έτσι επιβεβαιώνεται -δυστυχώς- ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, που από το βήμα της ΔΕΘ, μίλησε για μαθητευόμενους διεθνιστές και όχι νέα ελληνόπουλα!

ΠΗΓΗ
A re Diamantopoulou ti emele na pathis...ela soy omow poy ola edo plirononte!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: