Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ....


Η Φαίη Καραβίτη, σύζυγος του πρώην υπουργού ΥΠΕΞ και νυν ευρωβουλευτή Δημήτρη Δρούτσα παίρνει την θέση του μέχρι σήμερα ανταποκριτή του ΑΠΕ Γιώργου Παππά, η συνεργασία του οποίου δεν ανανεώθηκε.
Μήπως έκρινε ξαφνικά το ΑΠΕ ότι ο κος Παππάς δεν έκανε καλά την δουλειά του; Και γι’αυτό δεν ανανέωσε την σύμβασή του, όπως γινόταν μέχρι τώρα;
Σύμφωνα με το enimerosi24, η σύμβαση του δημοσιογράφου έληξε στο τέλος του μήνα και όχι μόνο δεν ανανεώθηκε ως είθισται, αντίθετα, την εν λόγω θέση κατέλαβε η σύζυγος Δρούτσα, η οποία εργάζεται στο ΑΠΕ, (κρατικό μέσο ενημέρωσης για να μην ξεχνιόμαστε). Έτσι, ο πρώην υπουργός διευκολύνεται, αφού πρόσφατα μετακόμισε στο Βερολίνο από τις Βρυξέλλες ή το Στρασβούργο, όπου συνήθως μένουν οι Ευρωβουλευτές και τώρα θα μπορεί να έχει και την σύζυγό του κοντά του.  
Οι πρώτες πληροφορίες μάλιστα έκαναν λόγο για αντικατάσταση του δημοσιογράφου από την σύζυγο Δρούτσα και στην ΕΡΤ, όπου επίσης εργάζεται ο Γιώργος Παππάς, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται. Ο Γ. Παππάς έχει σύμβαση αορίστου χρόνου στην ΕΡΤ, ανώτερο στέλεχος του οποίου δηλώνει ότι προς το παρόν δεν τίθεται θέμα αντικατάστασής του.    
Nα θυμίσουμε για την ιστορία ότι παραμονές των δημοτικών εκλογών του 2010 η κα Καραβίτη είχε αρθρογραφήσει εναντίον της συζύγου του Θόδωρου Πάγκαλου Χριστίνας Χριστοφάκη, επειδή κατέβαινε υποψήφια, κάνοντας λόγο στο άρθρο της για οικογενειοκρατία…......
ΠΗΓΗ
Αφήστε βρε και κανένα άλλο να διοριστεί..μην διορίζεται πλέον και τις γυναίκες σας φαταούλες ..... αλλά που θα πάει δεν μπορείτε πλέον άλλο να κρυφτείτε.....σας πιάσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: