Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....


Συμβαίνει και αυτό! Οι Λιθουανοί θέλουν να αγοράσουν ελληνικό νησί.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του emirates247, ο δήμαρχος της Λιθουανικής πρωτεύουσας Βίλνιους κ. Αρτούρας Ζουόκας είπε πως η χώρα του θα μπορούσε να αγοράσει ένα νησί από την «κατεστραμμένη από το χρέος Ελλάδα», προκειμένου να μετατραπεί σε θέρετρο για τουρίστες από τη Βαλτική.
Ο κ. Ζουόκας κάλεσε τους Λιθουανούς επιχειρηματίες να επενδύσουν στην αγορά αυτή, εκτιμώντας πως επτά εκατομμύρια ευρώ θα ήταν αρκετά.
Στη συνέχεια, όπως ανέφερε ο κ. Ζουόκας, το νησί υπό Λιθουανική διοίκηση θα μπορούσε να αποτελέσει τόπο αναψυχής για τους Λιθουανούς με μουσεία, θέατρα, σπα και τουριστικά γραφεία.
Πάντως η αντιπολίτευση στο δήμο δεν είδε με «καλό μάτι» την απίστευτη πρόταση του δημάρχου, κατηγορώντας τον ότι, με φθηνούς εντυπωσιασμούς προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή μακριά από τα προβλήματα των κατοίκων του υπερχρεωμένου Βίλνιους.
Τελικά μας μυρίστηκαν και οι Λιθουανοί....που έβαλαν σώβρακο πριν καμιά βδομάδα, και κατέβηκαν απο τα δέντρα πριν από κανένα μήνα...αλλά θα μου πείτε ποιος φταίει γι' αυτό το χάλι.....εμείς δυστυχώς.... μόνο εμείς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: