Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ.....


Σε πολλά εκατομμύρια ευρώ ετησίως ανέρχεται το κόστος για την Ελλάδα της πρωτοφανούς συμφωνίας με το ΝΑΤΟ που έγινε Νόμος το καλοκαίρι και η οποία ορίζει την πλήρη παραχώρηση του λιμένα της Σούδας, στο ΝΑΤΟ, ενώ και ο Ναύσταθμος Κρήτης υποχρεώνεται να παρέχει τα πάντα στις Νατοικές δυνάμεις.
Δηλαδή,όπως αποκαλύπτει το Flashnews.gr,  την ίδια ώρα που ο υπ. Οικονομικών κ.Ευάγγελος Βενιζέλος ζητά από τους Έλληνες θυσίες χωρίς τέλος για να «σωθεί» η πατρίδα, ο ίδιος, ως υπ.Οικονομικών, υπογράφει έναν Νόμο ο οποίος – εκτός του θέματος της παραχώρησης της Σούδας στο ΝΑΤΟ – θα έχει ετήσιο κόστος για τον κρατικό προυπολογισμό ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Δείτε εδώ τα έγγραφα.
Για να δούμε πόσες μηχανοκίνητες και άλλες πορείες θα δούμε στα δημοκρατικά Χανιά τώρα; Για να δούμε τι θα μας πουν οι λαλίστατοι δήμαρχοι και οι πέριξ αυτών; Κυριαρχικά δικαιώματα υπάρχουν; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: