Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ


Η διάταξη του Ν. 3852/2010 ορίζει ότι ο δήμαρχος, οι αντιδήμαρχοι, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και τα μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής σε κάθε δήμο, είναι υποχρεωμένοι να υποβάλλουν ετήσια δήλωση για την περιουσιακή τους κατάσταση και να τη δημοσιοποιούν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του δήμου. Φυσικά υπάρχει απροθυμία(!) των αιρετών να προσκομίσουν τα απαιτούμενα στοιχεία και σε κάποιες περιπτώσεις η καθυστέρηση, εκ μέρους των δήμων, να ολοκληρώσουν την κατασκευή των ιστοσελίδων τους, ευθύνεται στη μη εφαρμογή διάταξης του Καλλικράτη που υποχρεώνει τους αιρετούς να αναρτούν στο διαδίκτυο τις δηλώσεις περιουσιακής τους κατάστασης.
Φυσικά δεν αποτελεί άλλοθι το δεν έχεις ιστοσελίδα μιας και υπάρχουν άλλοι τρόποι να δημοσιοποιήσεις το πόθεν έσχες σου...εφημερίδες και περιοδικά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: