Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΘΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ


Συναγερμός έχει σημάνει στις Αστυνομικές Αρχές της Κρήτης ενόψει της διήμερης επίσκεψης του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου στη Κρήτη, για τις ανάγκες του συνεδρίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, στο ξενοδοχείο «Daios Cove», στον Άγιο Νικόλαο.
Ο κ. Παπανδρέου αναμένεται να φθάσει στο Ηράκλειο την Παρασκευή, ωστόσο η ακριβής ώρα άφιξης του κρατείται ως «επτασφράγιστο μυστικό» ενώ τα μέτρα ασφαλείας στη περιοχή θα είναι γιγάντια. Διμοιρίες των ΜΑΤ θα παραταχθούν σε καίρια σημεία κατά μήκος της διαδρομής που θα ακολουθήσει ο Πρωθυπουργός μέχρι να φτάσει στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου, ενώ βασικό μέλημα των αρχών θα είναι να αποφευχθούν επεισόδια κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων που έχουν προγραμματιστεί. Μάλιστα ετοιμάζεται σχέδιο διαφυγής του Πρωθυπουργού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.
Που είναι οι εποχές που έκανε ντόρο μια επίσκεψη του στο καταπράσινο νησί; Που είναι οι εποχές που του έραναν τον δρόμο με ρόδα..και δάφνες; Βλέποντας τι μέτρα παίρνουν οι μυστικές υπηρεσίες, καταλαβαίνουμε και τον φόβο του. Απλά τα πράγματα...και που στο ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΟ ΝΗΣΙ!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: