Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ


 Συνάντησης είχαν σήμερα με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, οι βουλευτές των Χανίων....οι τρεις από τους τέσσερις. Η ηγεσία λοιπόν του υπουργείου σε χρόνο D(N)T (ντε τε) έλυσε όλα τα προβλήματα ...που ζήτησαν αλλά και άλλα που δεν ζήτησαν.
Πιο συγκεκριμένα, η αποκατάσταση και διαρρύθμιση του παλαιού τελωνείου Χανίων για τη δημιουργία κέντρου πολλαπλών πολιτιστικών δραστηριοτήτων αναφέρθηκε ότι βρίσκεται σε διαδικασία δημοπράτησης (έως 31-12-2011).
 Για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση συστήματος διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων αναμένεται η υπογραφή της σύμβασης έως τις 25-03-2012.
 Το έργο της δημοτικής αγοράς Χανίων θα ενταχθεί έως τις 31-12-2011 ενώ για τη βελτίωση του οδικού άξονα Φουρνές-Λάκκοι-Ομαλός, τονίστηκε ότι η σύμβαση είναι έτοιμη προς υπογραφή. 
Μια καινούργια μέρα ξημερώνει λοιπόν για τα Χανιά και την ύπαιθρο της.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: