Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ


Την υπαγωγή του ενός τρίτου των βουλευτών σε καθεστώς εργασιακής εφεδρείας (!) πρότεινε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Αμοιρίδης.
Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ο κύριος Αμοιρίδης πρότεινε συγκεκριμένα να μειωθεί ο αριθμός των βουλευτών στους 200 και οι υπόλοιποι 100 να τεθούν σε εφεδρεία. 
«Γιατί να μη πάνε σε εφεδρεία και 100 βουλευτές; Να γίνουμε 200 για να μειωθεί το κόστος. Δε μπορεί να μειώνεται το δημόσιο μόνο σε βάρος των υπαλλήλων» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Αμοιρίδης. Συμπλήρωσε δε πως οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του λαού, πρέπει να κάνουν πρώτοι την αυτοκριτική τους και μετά «μετά να ψάχνουμε στους υπόλοιπους, τι ευθύνη έχουν».
Επίσης, ο κ. Αμοιρίδης παραδέχθηκε καθυστερήσεις στο κυβερνητικό έργο, ιδιαίτερα στο ζήτημα της εφεδρείας, που έπρεπε «να έχει ξεκινήσει εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια».
Καλά τα λέει ας ξεκινήσει από τον εαυτό του! Πάντως ένα είναι το σίγουρο ακόμα και σε εκδηλώσεις στο νομό μας τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους βολευτάς μας. Μάλιστα σε εκδήλωση χθες στο Κολυμβάρι σχετικά με τους κινδύνους του διαδικτύου, οι 3 βολευτές μας την "έκαναν" πολύ πριν τελειώσει την πολύ κατατοπιστική ομιλία του ο Κισαμίτης Μανόλης Σφακιανάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: