Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ


Συγχωνεύσεις σε 22 Δημόσιες Οικονομικές Υπηρεσίες (ΔΟΥ), προβλέπονται σε απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευ. Βενιζέλου. Πρόκειται για ΔΟΥ των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία και μεταφέρονται σε άλλες μεγαλύτερες της ίδιας περιοχής.
Σύμφωνα με την απόφαση, οι οργανικές θέσεις των ΔΟΥ που καταργούνται, μεταφέρονται στις ΔΟΥ με τις οποίες συγχωνεύονται. Το ίδιο, σημειώνεται, ισχύει και με την αρμοδιότητα παρακολούθησης και διεκπεραίωσης όλων των εκκρεμών υποθέσεων των οργανικών μονάδων, των οποίων αναστέλλεται η λειτουργία, καθώς και η έκδοση των σχετικών πράξεων επιβολής φόρων ή προστίμων και λήψης μέτρων είσπραξης.

Άντε και με το καλό και οι υπόλοιπες .... δεν χρειάζονται πια, ειδικά τώρα που ο λαός δεν έχει χρήμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: