Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΜΑ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑ ΠΛΕΟΝ....;


Με πολύ σκληρά λόγια απάντησε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων στα όσα είπε χθες στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ ο πρωθυπουργός, όταν κατηγόρησε τους δικαστές ότι διαφυλάττουν τα προνόμιά τους και δεν συναισθάνονται την κρισιμότητα των στιγμών. Η ανακοίνωση της Ένωσης έχει ως εξής:
Οι Δικαστικοί Λειτουργοί έχουν υποστεί, συγκριτικά με όλους τους εργαζόμενους στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, τις μεγαλύτερες μειώσεις των καθαρών αποδοχών τους, οι οποίες ανέρχονται σε ποσοστό 40% περίπου. Συνεπώς, έχουν καταβάλει όσο ουδείς «τον οβολό τους» και δεν αποτελούν «κατεστημένο που προσπαθεί να υπεκφύγει των υποχρεώσεων του».
Όσον αφορά τις εκκρεμείς υποθέσεις, στις οποίες αναφέρθηκε ο κ. Πρωθυπουργός, σημειώνουμε ότι οι Δικαστικοί Λειτουργοί εφαρμόζουν με ευλάβεια τους νόμους του Κράτους και, επομένως, εκφράσεις όπως «αρνησιδικία με τερτίπια» αναμέναμε να μην ειπωθούν, διότι έτσι προσβάλλεται το σύνολο των Δικαστικών Λειτουργών, οι οποίοι, με τα πενιχρά μέσα που τους διαθέτει η Πολιτεία, προσπαθούν να δικαιοδοτούν με υψηλό αίσθημα ευθύνης.
Οι τοποθετήσεις και γενικεύσεις του κ. Πρωθυπουργού αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από τα υπαρκτά προβλήματα της Δικαιοσύνης, για τα οποία δεν ευθύνονται οι Λειτουργοί της.
Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι, διαχρονικά, ο πολιτικός κόσμος της Χώρας έτρεφε απόλυτο σεβασμό στη Δικαιοσύνη και τους Λειτουργούς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: