Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΑΝΕΜΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ

Για την ΑΝΕΝ -ναι για την εταιρεία μας- θα διαβάσετε ένα πολύ καλό άρθρο στους σημερινούς Ν.Ορίζοντες από τον Αντώνη Μουντάκη. Εκεί θα βρείτε και την πρόσκληση για τις εκλογές που θα γίνουν αιφνιδιαστικά ..ΑΥΡΙΟ!!!
- Εγώ απλά θα πω ότι ο δήμος Κισάμου δεν γνωρίζει ότι θα γίνουν εκλογές την Παρασκευή 30-12-2011 μιας και δεν έχει φτάσει καμιά ενημέρωση ή πρόσκληση στον Δήμο, απο την εταιρεία μας. Μάλιστα δεν υπάρχει ούτε αντικαταστάτης του εκπροσώπου του δήμου, ήταν ο Μανώλης Χουρδάκης έως και πριν 3-4 μήνες. 
Άρα κάποιοι θα αλωνίσουν πάλι επειδή το θέλουμε!!!! 
- Κοιτάξτε για την κατάσταση στην Ελλάδα φταίει ο ΕΦΡΑΙΜ....και ουδείς άλλος!!!
Να κάτεχα όμως ο κ. Τατούλης, ο υπερασπιστής των δικαίων, γνωρίζει άραγε τίποτα για τα τεκταινόμενα στην ΑΝΕΝ, ή μήπως ξέγραψε και αυτός, όπως όλοι μας, τις μετοχές της εταιρείας λαϊκής βάσης που δημιουργήσαμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: