Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΥ ΤΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ;

Άμα δεν έχεις χρήμα ψάχνεις να βρεις.....και αυτό μάλλον εφαρμόζει και ο δήμος μας με την αποστολή κλήσεων παρελθόντων χρόνων, για παραβίασα του Κ.Ο.Κ. Πήρα και εγώ μια!!!
Ημερομηνία 2-7-2006 με έγραψαν κάπου, κάποτε, για κάτι στις 20.00 με το ΙΧ μου και πρέπει να πληρώσω στην οικονομική υπηρεσία του δήμου ευρώ 32.20
Εντάξει δεν είναι τεράστιο το ποσόν αλλά που στην καληώρα θυμήθηκαν τις κλήσεις του 2006 τώρα; Μήπως ετοιμάζουν κάτι; 
-Μήπως τελικά σκέφτονται να πληρώσουν με τα χρήματα που θα εισπράξουν από τις κλήσεις, τους μαγαζάτορες της πόλης μας που χρωστούν πολλά όλοι οι πρώην και νυν δήμαρχοι; Αν ναι να πάω αμέσως να την πληρώσω... άμα όμως πάνε για άλλες πληρωμές φυσικά και όχι!!
Πάντως συγχαρητήρια στην οικονομική υπηρεσία του δήμου που βρήκε την κατάλληλη εποχή να στείλει τα μπιλιέτα..συγχαρητήρια στο μυαλό που το σκέφτηκε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: