Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

ΑΛΛΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ........


 Εμείς κάναμε όνειρα και πιστέψαμε στα λόγια των βολευτάκηδων....που άλλη δουλειά δεν κάνουν παρά να τάζουν .....Και μεις τα ζώα να τους πιστεύουμε!!!
Διαβάστε τι θα κάνει ο δήμος Σφακίων που δεν ήταν μέσα στο τάξιμο των βολευτάκηδων.....
"Ο Δήμος Σφακίων θα γίνει ιδιοκτήτης του κύτους του παροπλισμένου πλοίου ΣΦΑΚΙΑ το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι της Παλαιόχωρας και από το οποίο έχουν αφαιρεθεί οι μηχανές, τα καύσιμα, τα λάδια και όλα τα κινητά μέρη. 
Έχουμε σκοπό αυτό το πλοίο να το βουλιάξουμε σε περιοχή της ακτογραμμής του Δήμου Σφακίων δημιουργώντας έτσι ένα ναυάγιο και μια προστατευμένη περιοχή που θα αναδειχθεί ως καταδυτικός προορισμός βοηθώντας έτσι την ανάπτυξη του τόπου μας. Είμαστε περίεργοι αν το Λιμεναρχείο Χανίων θα διευκολύνει αυτή την προσπάθεια (στην οποία θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες) ή θα οχυρωθεί πίσω από γραφειοκρατικά εμπόδια συνεχίζοντας αυτή την ιδιότυπη βεντέτα που φαίνεται να έχει ξεκινήσει με τα Σφακιά και η οποία ελπίζουμε να ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ."
Εμείς εδώ, ακόμα περιμένουμε να δούμε σε ποιο πρόγραμμα θα το εντάξουμε....μπας και φτιάξουμε και τέτοιο τουρισμό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: