Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΥΣΟ;

Τελικά αν ισοπεδώσουμε τις ιλιολιθικές πυραμίδες της Ποταμίδας ίσως βρούμε χρυσάφι, τόσο όσο να πιούμε ένα καφέ στην παραλία ... του Τελωνείου. 
Μάλιστα δεν μας έφταναν τα ντόπια σάιτ, ο ρεπόρτερ το έστειλε σ' ολόκληρη την Ελλάδα και σύντομα οι χρυσοθήρες θα μαζευτούν στην γειτονιά μας. 
Το ευχάριστο είναι ότι η περιοχή είναι ιδιωτική και όλο και κάποιον επίδοξο χρυσοθήρα θα πάρουν τα αλατσόσκαγια!!! Κρίμα πάντως που ένα θέμα πολλών χρόνων και μελετών γίνεται ατραξιόν για κάποιους με τον τίτλο ΙΧΝΗ ΧΡΥΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΔΑ!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να αναλάβει την εξόρυξη ο Δήμος , με εργάτες τους Δημοτικούς Συμβούλους , έτσι ώστε να βρει χρήματα να κάνει έργα και οχι μεγάλα τα καθημερινά .
Μιας και είναι αδύνατον να βρουν χρήματα από δικές τους ενέργειες και απλά περιμένουν να τους πάρει από το χέρι ο καθένας βολευτής να πάνε σε υπουργούς και υφυπουργούς να πάρουν κανένα τάξιμο και μετά να βγουν να το αναγγείλουν στους δημότες και να τεμενιάσουν τον βολευτή που τους πήγε άτα και τους κέρασε μαλί της γριάς.