Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ....

 Μόνο ντέρμπι δεν ήταν τελικά το παιχνίδι, με τον Ακρίτα, με την ομάδα μας να κάνει ένα υγιεινό περίπατο με τον ως και χθες συγκάτοικο στην πρώτη θέση.
Η ομάδα μας κυριάρχησε και πήρε μια τεράστια νίκη με 4-0, που της δίνει τον τίτλο μιας και την φέρνει μόνη πρώτη με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια αλλά και το ουσιαστικό οτι διέλυσε την άλλη υποψήφια του τίτλου.
Στο 46' του πρώτου ημιχρόνου ο Φραγγεδάκης έκανε το 1-0, στο 52’ ο Περράκης έκανε το 2-0 και στο 57’ ο Παπακαστρήσιος ανέβασε το σκορ στο 3-0. Το σκορ έκλεισε ο Ανιάγκμπε, στο 62’, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην ομάδα μας.
 Στο άλλο παιχνίδι που έγινε στο Καστέλλι η Θύελλα Κ. δεν τα κατάφερε με τον Γρανίτη, και έχασε με 3-0, παρ' όλο που για 60 λεπτά ήταν πολύ καλή!
Για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας ο Πλάτανος γνώρισε βαριά ήττα στα Χανιά από τον Παγχανιακό με 5-0 και βυθίστηκε και άλλο στην βαθμολογία!

Δεν υπάρχουν σχόλια: