Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ


Από σήμερα μπορούν οι οδηγοί να παραλάβουν τις πινακίδες τους και το δίπλωμα τους εν όψη Χριστουγέννων.Το εν λόγω μέτρο δεν ισχύει για όσους έχουν παραβιάσει κόκκινο σηματοδότη και οδηγούσαν υπό επήρεια μέθης.
Αντιθέτως σε κάτι δήμους, καληώρα την Κίσαμο, αποφάσισαν να στείλουν κλήσεις παρελθόντων χρόνων, 2006 και μετά,  χριστουγεννιάτικα μάλιστα, μιας και δεν ..είχαν άλλη δουλειά να κάνουν. Οι κάτοικοι της μικρής μας πόλης τις πήραν με χαμόγελο, μιας και τις πέρασαν για ευχετήριες......τώρα αν τις πληρώσουν είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. 
Μάλιστα σε κουβέντα που έκανα στην οικονομική υπηρεσία άλλοι ήξεραν για τα μπιλιετάκια και άλλοι έκαναν την πάπια.
Αλήθεια οι κλήσεις πριν του 2005 παραγράφηκαν;

Δεν υπάρχουν σχόλια: