Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ


Ζεστά μετρητά έρχονται στους δήμους όλης της χώρας καθώς αποφάσεις έχουν ήδη υπογραφεί κι άλλες πρόκειται να υπογραφούν εντός των ημερών, προκειμένου να γεμίσουν τα ταμεία των δήμων.
Ήδη, έχει υπογραφεί από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους η εκταμίευση των Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων του Δεκεμβρίου, που ανέρχονται σε ποσό 142 εκ. ευρώ πανελλαδικά. Επίσης έχει υπογραφεί η 2η δόση του 2011 των παρακρατηθέντων πόρων ύψους 106 εκ. ευρώ, καθώς και η τρίτη δόση ΣΑΤΑ 99,4 εκ. ευρώ.
Προς υπογραφή είναι μία ακόμη δόση της ΣΑΤΑ, ύψους 116 εκ. ευρώ, ενώ ακόμη 10 εκ. ευρώ πρόκειται να αποδοθούν για τις σχολικές επιτροπές και τη συντήρηση των σχολείων.
Παρ' όλα αυτά ο δήμος μας έδωσε ξανά και άλλες κλήσεις παρελθόντων χρόνων, στους πλούσιους κατοίκους της. Χριστουγεννιάτικος μποναμάς, λες και θα συμβεί τίποτα το εξωπραγματικό αν δεν τις δώσουν. Αλήθεια θα δούμε τις κλήσεις ποτέ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: