Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ!!!!

«Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 217 του ν.3463/2006  ( Δημοτικός και Κοινοτικός  Κώδικας ) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, "Κάθε χρόνο γίνεται ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, σε ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση  του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος δημοτικής δράσης…….
Σε Δήμους άνω των 50.000 κατοίκων και σε Δήμους πρωτευουσών νομών η ειδική δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιείται μέχρι την 31η Ιανουαρίου του επόμενου έτους και καλούνται, μόνον, οι θεσμοθετημένοι, συλλογικοί φορείς της πόλεως, όπως επιστημονικοί εμπορικοί, συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί, για την ευρύτερη δυνατή εκπροσώπηση των κατοίκων".
Αυτά λέει ο κώδικας και αυτό είναι το νόμιμο.....νόμιμο όμως που έχει μεγάλη απόσταση από το ηθικό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: