Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

ΚΤΕΛ......Ι

Φημολογείται και μάλλον είναι αλήθεια ότι το ΚΤΕΛ στην πόλη μας αλλάζει χέρια και γίνεται "ιδιωτικό' ! Οι υπάλληλοι του ΚΤΕΛ θα πάνε στα Χανιά και η είσπραξη αλλά και αποστολή δεμάτων θα γίνεται από την πρώτη του Φλεβάρη από ιδιώτη, με κέρδος 8% επί των εισιτηρίων!!! Μάλιστα θα μετατοπιστεί και το γραφείο κάπου εκεί κοντά σε μεγαλύτερη αίθουσα.
Ας ξεχάσουμε λοιπόν τα όνειρα που κάναμε ότι θα αδειάσει η μικρή πλατεία μας και θα φτιαχτεί το ΚΤΕΛ στην κάτω πλατεία....τα λεωφορεία θα μας μείνουν!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

το αν θα ειναι το κτελ στην πλατεια η οχι δεν εχει να κανει με το ιδιωτη .

Ανώνυμος είπε...

γάιδαροι ή Κτελ το ίδιο μας κάνει , για αυτούς που γράφουν τη Κίσσαμο εκεί που ξέρουν ...

Ανώνυμος είπε...

μιλαμε ολοι για το που θα παει το κτελ χωρις καποιος να εχει προσδιορισει απο που θα ερχετε απο που θα φευγει,εξηπηρετει? η οχι?παντα λεμε να παει εκει,οχι εκει ειναι καλυτερα αλλα ολοκληρωμενη προταση δεν υπηρχε ποτε,παντα με γνωμανα το ατομικο συμφερων και οχι την καλυτερη δυνατη λυση για την πολη και τους επισκεπτες

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Το αν θα είναι το ΚΤΕΛ στην πλατεία ή όχι δεν έχει να κάνει με τον ιδιώτη .... Φυσικά και δεν έχει να κάνει αλλά για φαντάσου ο ιδιώτης να το πήγαινε και στην Κουνουπίτσα.