Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ

Και ο καιρός πάει κόντρα στα σχέδια του δήμου. Σήμερα ήταν να πάει η αποστολή του δήμου στην Αθήνα για να κουβεντιάσει με τους αρμόδιους το θέμα της λιμνοδεξαμενής των Αγίων Θεοδώρων, μιας και κάποιοι αποφάσισαν ότι δεν είναι επισκευάσιμη. Ο καιρός όμως τα χάλασε.....
-Πάντως καλό είναι να κρατάμε και τις δηλώσεις των θεσμικών ...για να κουβεντιάζουμε αργότερα. Και την πρώτη δήλωση στις 3 του Σεπτέμβρη την είχε κάνει ο αντιπεριφερειάρχης ......"Είμαι αισιόδοξος για την αποκατάσταση λειτουργίας της Λιμνοδεξαμενής των Αγίων Θεοδώρων που υπέστη καθίζηση στις αρχές Ιουλίου."
και το σχετικό βιντεάκι.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: