Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ.......


Συμπεριφορές που χρίζουν περαιτέρω εξέτασης και πιθανότατα «θεραπείας», εμφανίζουν οι Έλληνες πολιτικοί που αποτέλεσαν ερευνητικό πεδίο και αντικείμενο επιστημονικής μελέτης ψυχιάτρων. 
Η οικονομική, πολιτική και κοινωνική κρίση εξετάστηκε από το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Επαγγελματιών Ψυχιάτρων Ελλάδας και σύμφωνα με την γνωμάτευση το πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει, οι πολιτικοί μας είναι δίγλωσσοι και αλαζόνες, κρύβουν την πραγματικότητα και κατασκευάζουν μια δική τους.
ΣΚΑΙ.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: