Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ

Το ότι μπήκαν στο Μουσείο στην Ολυμπία με τα όπλα και πήραν τα ανεκτίμητα ευρήματα είναι εκτός από το λιγότερο και αναμενόμενο....
-Δυστυχώς όταν πετσοκόβεις θέσεις εργασίας και χρήματα αυτά τα περιμένεις. Με 500 ε κανείς δεν βάζει την κεφαλή του στο ντορμπά, με 1-2 άτομα δεν μπορείς να φυλάξεις ένα μουσείο και ένα αρχαιολογικό χώρο που έχει ανεκτίμητους θησαυρούς. 
-Γίναμε περίγελος της Ευρώπης!...... σιγά μην σκιστή το καλτσόν.....είμαστε περίγελος στην Ευρώπη χρόνια τώρα, και όχι εξαιτίας μιας ληστείας που όπως  έχουν τα πράγματα στην Ελλάδα ήταν στο πρόγραμμα..... αλλά εξαιτίας των επιπόλαιων και αμόρφωτων πολιτικάντηδων, των πρόσκαιρων καιροσκόπων που νομίζουν ότι μας κυβερνούν.
-Χάσαμε το παιχνίδι επειδή πιστέψαμε όλους αυτούς τους λαοπλάνους και ανίδεους, χάσαμε την ταυτότητα μας από κάτι ανθέλληνες που τους έβαλαν να μας κυβερνούν, χάσαμε την ιστορία μας γιατί απλά κανείς από τους 300 βολεμένους μας, δεν την ξέρει.... 
Βέβαια είμαστε ακόμα στην αρχή και ο θεός να βάλει το χέρι του γιατί τα χειρότερα δεν τα είδαμε ακόμα!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: