Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

ΑΞΙΕΠΑΙΝΗ ΠΡΑΞΗ


Τα εκδοθέντα έσοδα παραστάσεώς του στο ΔΣ γνωστού δήμου αλλά και στην οικονομική επιτροπή αποφάσισε να αποδώσει ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Τ.Τ σε φορείς του Δήμου αλλά και σε άπορους δημότες.
Αξιέπαινη η πράξη του την στιγμή που σ΄ολάκερη την χώρα στα συμβούλια των δήμων..... τα περισσότερα θέματα που μπαίνουν έχουν σχέση με τα χρήματα και τις αμοιβές των "εθελοντών" μας....Ένα χιλιαρικάκι Ευρώ (μικτά) τσεπώνουν οι πρόεδροι των επιτροπών για να παρασίστανται αμίλητοι.....Μήπως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κ. Τ.Τ; 
-Δύσκολο το βλέπω; Πάντως κάποιοι πρέπει να καταλάβουν και να αναθεωρήσουν τις ιδέες του για "τον εθελοντισμό".....

Δεν υπάρχουν σχόλια: