Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ;

Βρε μπας και ανήκουμε σε άλλο κράτος...βρε μπας και δεν είμαστε μέρος της Κρήτης; Μουγκαμάρα σε όλα τα ΜΜΕ για το ότι το ΚΤΕΛ δεν πάει παραπάνω από τα Τοπόλια.....μουγκαμάρα για τα αδικαιολόγητες δικαιολογίες και τις ετεροχρονισμένες έγνοιες. Βρε όσο και να προσπαθείτε να γκρούψετε το θέμα είναι εις βάρος σας...σε 2 μήνες ξεκινά η τουριστική περίοδος και τότε θα δείτε τι τρεχάματα θα κάνετε όταν διαπιστώσετε ότι δεν θα περνά κανείς από τα όμορφα χωριά μας....αλλά θα προτιμούν τις εναλλακτικές διαδρομές.
Το ΚΤΕΛ έκανε χθες τις εναλλακτικές διαδρομές για την μεταφορά των μαθητών και των κατοίκων, και διαπίστωσε ότι από μεν το Σάσαλο - Μύλοι δεν περνά λεωφορείο και απο το Βλάτος-Τοπόλια μέσω Αγκυριάνη η διαδρομή είναι πολύ επικίνδυνη (στενή-πολλές στροφές)! Πάντως είμαι σίγουρος οτι θα διαλέξουν την δεύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: