Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ


Αγαπητοί συνεργάτες,
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το νόμο 3966/2011 ο ΟΕΔΒ καταργείται οριστικά στις 31-3-2012. Ενόψει της κατάργησης προτείνουμε στους συνεργάτες βιβλιοπώλες, που έχουν πιστωτικό υπόλοιπο, εντός δέκα ημερών, να προβούν σε νέα παραγγελία βιβλίων ισόποση του πιστωτικού τους (εκκαθάριση του λογαριασμού τους με τον ΟΕΔΒ) διότι η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων από τον ΟΕΔΒ είναι  πολύπλοκη και χρονοβόρα.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση
Αυτή η ανακοίνωση δημοσιεύθηκε στην επίσημη σελίδα του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων με ημερομηνία 17/2/2012....μάλιστα το έργο του Υπ. Παιδείας αρχίζει να αποδίδει..... τέρμα τα βιβλία, όπως αρμόζει σε ένα κράτος σαν την Ελλάδα. Η κυρία βέβαια που διοικεί το υπουργείο θέλει και παράταση της θητείας της έχει την δικαιολογία της "ο βασικός άξονας του νέου σχολείου είναι ο ψηφιακός". Χαχαχα ακάθεκτη η κυρία και για να μας αποτελειώσει..επόμενος στόχος οι δωρεάν μεταφορές!!!! Υπομονή

Δεν υπάρχουν σχόλια: