Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΕΚΘΕΣΗ ΙΔΕΩΝ....

Για να καταλάβουμε και εμείς οι αμόρφωτοι.....η μελέτη Ρογκάν είναι μια πραγματική "μελέτη" ή απλά είναι μια έκθεση ιδεών, που θα θέλαμε να είναι μελέτη; 
Και για όσους δεν ξέρουν η έκθεση ιδεών ΡΟΓΚΑΝ, έτσι πρέπει να ονομαστεί, δεν έχει υλοποιήσιμα στοιχεία και πράγματα προς το παρόν και με ιδιαίτερα αυτήν την οικονομική κατάσταση. 
Οπότε αν κουβεντιάζουμε για γεγονότα που θα συμβούν σε 20-25 χρόνια καλύτερα είναι να καταπιαστούμε με καμιά πραγματική μελέτη........ αθλητικών χώρων, σχεδίου πόλεως, ανάδειξη ιστορικού κέντρου κ.λ.π!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς έχεις δίκιο Γιάννη και αυτό είναι το κακό! Ας μην αναλωνόμαστε με σωστά αλλά δύσκολα υλοποιήσιμα πράγματα και ας δούμε κάτι πιο χειροπιαστό.

Ανώνυμος είπε...

Γιαννη μηπως εχει δει το σχεδιο της περιβοητης μαρινας Κολυμβαριου ;; Μια υπεροχη μαρινα με περιβαλλοντες χωρους κλπ
Συμπτωματικα φαινεται ο χωρος που θα γινοταν στην απο κατω φωτογραφια, απο τα εγκαινια της Ορθοδοξης ακαδημιας.

Τελικα καποιοι απο τους περιβαλλοντες χωρους εγιναν αφου ειχαν εγκριθει λεφτα, μια ενισχυση και ενα μεγαλωμα του λιμανιου, αλλά οχι μαρινα.

Πιστευω πιο ευκολα θα ισοπεδωθουν οι Μαδαρες παρα να γινουνε μαρινες σε Καστελλι και Κολυμπαρι...
το γιατι δεν το ξερω...

Γ.Β.