Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ

Η φωτογραφία είναι από τα Χανιά μας......τώρα αν πάρετε το μοιρογνωμόνιο θα διαπιστώσετε που πάει η σφακελιά..σε ποιον πολιτικό πρόσωπο...Μάλιστα η κυρία Κουρουπάκη χειροκροτεί μιας και δεν την έπιασε απ΄ευθείας!!!!. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παντως την προηγουμενη το βραδυ ητανε στημενη εξεδρα κανονικα και ειχανε κλεισει το δρομο προς τη Δημητρακακη. Αρα η εξεδρα βγηκε την Κυριακη το πρωι αγνωστο για ποιο λογο, γιατι οσο ναναι θελει και καμμια ωρα να λυθει και να μεταφερθει στα φορτηγα κλπ

Η εικονα των 20 ατομων επισήμων-ανεπισήμων που μεσα σε φυλαγομενο χωρο απο εκατονταδες ματατζηδες εβλεπαν την παρελαση ενω ο κοσμος που περιμενε να δει τα παιδια του δεχοτανε δακρυγονα, ητανε τραγικη !!! Αυτο δεν εχει γινει ουτε στη χουντα... ουτε στη χουντα...
στη χουντα που οι φιλοδοξίες του Ανδρεα να παρει την εξουσια τσαμπουκα απο το μπαμπα του, μας οδηγησαν...

Και οπως ειπε καποιος διπλα μου εκει που στεκομουνα, σχετικα με τα καγκελα που βαλανε για να ξεχωρισουνε τον κοσμο απο τους "επισημους" : Απο δω ειναι οι καλοι κι απο κει οι βρωμιαρηδες!!!