Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

...ΘΑ ΒΡΟΥΝ ...ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ....


Για μετά τις εκλογές μετέθεσε το θέμα των σεισμικών ερευνών για τα κοιτάσματα νοτίως της Κρήτης ο κ. Μανιάτης...μετά βγήκε ο Αντώνης Φώσκολος από το Πολυτεχνείο Κρήτης και τον κατάγγειλε για παιχνίδια. Οι θεατές αποσβολωμένοι και στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. 
Πάντως το έργο είναι γνωστό και μονότονο μάλιστα παίζουν και οι ίδιοι ηθοποιοί σε όλες τις σκηνές ......Το τέλος βέβαια είναι γνωστό ..εκεί έχει και το ενδιαφέρον... εμείς πετρέλαιο δεν θα δούμε ποτέ!!!
Υ.Σ Τρία πανεπιστήμια γεωλογίας βρίσκονται αυτήν την περίοδο στην Κρήτη για μελέτες.......τα 2 από αυτά είναι Γερμανικά..τυχαίο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: