Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΑΧ ΒΡΕ ΚΑ(Η)ΜΜΕΝΕ......


Σε ανακοίνωση του μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο αρχηγός του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ξεκαθάρισε ότι ο Βασίλης Κασιμάτης* δεν θα είναι υποψήφιος του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές στο νομό Ρεθύμνου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση Καμμένου:
“Βλέπω πολλά σχόλια για το θέμα Κασιμάτη στο Ρέθυμνο παρά την σαφή θέση που πήρα απο εχθές κατόπιν των αναφορών σας, των μηνυμάτων σας, και της δημόσιας διαβούλευσης που έδειξε ότι ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ.
*O Βασίλης Κασιμάτης είναι γνωστός δημοσιογράφος από το Ρέθυμνο και υπερασπιστής μιας ανεξάρτητης Κρήτης, αν και όπως λέει ο ίδιος "είμαι υπέρμαχος της ιδιαίτερης πατρίδας μου της Κρήτης, αλλά πάνω από όλα Έλληνας"

Δεν υπάρχουν σχόλια: