Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΟΧΙ ΣΕ ΛΑΤΟΜΕΙΟ.....


Όχι σε λατομείο γύψου λέει ο Δήμος Κισάμου σε χθεσινό δελτίο Τύπου με αφορμή τη σύσκεψη της περασμένης Δευτέρας στα γραφεία της ΠΕΧΩ της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, στο Ηράκλειο.  
Στη συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη....παρευρέθηκαν στελέχη της ΠΕΧΩ καθώς και τεχνικοί σύμβουλοι του Δήμου, όπως οι μελετητές του ΣΧΟΟΑΠ, ο επιβλέπων της μελέτης κ. Πουλής, το ΤΕΕ Δυτικής Κρήτης, στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης καθώς και οι παριστάμενοι εκπρόσωποι της μελετητικής ομάδας του ΓΠΣ Κισάμου. 
Από πλευράς του Δήμου Κισάμου μετείχαν ο δήμαρχος κ. Μυλωνάκης, ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Πιτσιγαυδάκης, οι αντιδήμαρχοι κ. Μουντάκης και Κουμάκης και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σταθάκης, που εκπροσώπησε την παράταξη της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κισάμου. 
Όλα καλά, αλλά η απορία μου υπάρχει...γιατί στην προγραμματισμένη συνάντηση δεν παρευρέθηκε ο ιθύνων νους του ΣΧΟΟΑΠ Ιναχωρίου ο κ. Κουκουράκης, σαν γνώστης; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: