Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ




Πολλοί ..μα πάρα πολλοί αμφισβήτησαν την ύπαρξη αιτήματος από την Ρωσία για παρατηρητές στις εκλογές. Διάφοροι βγήκαν να διαψεύσουν η να χρησιμοποιήσουν την πληροφορια. Άλλα το ερώτημα είναι τι γίνεται αν είναι αλήθεια ? Τι γίνεται αν σε πείσουν ότι δεν έγινε ποτέ..ώστε να μην σου πουν ότι δεν θέλουν να δεχτούν τα γραβατοπρεζακια που έχεις για εξουσία, μιας και τα παγκόσμια αφεντικά έδωσαν εντολή ..να μην δεχθούν!! Άρα εσύ Ελληνα πολίτη δεν πρέπει να είσαι σίγουρος για αυτή την πληροφορια ...γιατί αν είσαι σίγουρος θα ρωτήσεις γιατί δεν τους αφήσατε να έρθουν? μιας ..και εμείς πήγαμε στην Ρωσική Δουμα ως παρατηρητές και μάλιστα ήμασταν και πολύ σκληροί,  ο επικεφαλής των Ελλήνων Πέτρος Ευθυμίου κατακεραύνωσε τότε την χαλκιδευση των αποτελεσμάτων!!! Η αρχή της αμοιβαιότητας λοιπόν παραβιάζετε ασύστολα αν εμείς δεν δεχτούμε. Ποιος ο λόγος να πιστέψεις λοιπόν Ελληνα ότι δεν έγινε ποτέ αυτό το αίτημα? Μήπως επειδή υπήρχε και το θέμα ότι κινδυνεύουμε άμεσα από δική μας χαλκιδευση αποτελεσμάτων?
Λοιπόν καναλάκια, ιστοσελιδιτσες, ΜΜΕ γενικώς που υπερασπίζετε τον Ελληνα πολίτη και αυτή την πατρίδα ....αφού είναι ψευδής αυτή η πληροφορια ..το παρακάτω κρατικό έγγραφο τι είναι ????

Δεν υπάρχουν σχόλια: