Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

OI ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΣΑΜΟ.....

Kαλαιτζάκης Γιώργος, Ν.Δ
Καρεφυλάκης Σταύρος, Χρυσή Αυγή
Κονταξάκης Γιώργος, ΔΗ.ΣΥ
Μπαντουράκης Μάνος, ΔΗΜ.ΑΡ
Σχετάκης Αντώνης, ΔΗΜ.ΑΡ
Μπονατάκης Μιχάλης, Οικολόγοι Πράσινοι
Μήπως πρέπει να τους καλέσουμε σε μια ανοικτή συγκέντρωση όλους αυτούς....που θα μας σώσουν; Κάτι τέτοιο άκουσα ότι ετοιμάζεται! Για να δούμε πόσοι θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα, για να δούμε;

33 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ (αν είναι ένα χλωρό καίγεται με τα ξερά..)

ΣΤΕΦΑΝΙΑ είπε...

Ο ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ.ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΕΦΥΛΛΑΚΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Ο Σταύρος παρ' όλο που κατεβαίνει Ηράκλειο σίγουρα θα ανταποκριθεί..οι άλλοι;

Χρυσή Αυγή είπε...

Σε επικοινωνία που είχαν μαζί μου οι φερόμενοι διοργανωτές της συνάντησης-συζήτησης των Κισσαμιτών υποψηφίων στις εκλογές της 6ης Μαΐου, μου είπαν τελικά ότι η συζήτηση αφορά μόνο όσους Κισσαμίτες θα είναι υποψήφιοι στον Νομό Χανίων. Θεωρώ αυτό απαράδεχτο διότι δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των πολιτών σε κάστες, νομούς κλπ. Το ότι το κόμμα μου αποφάσισε να με προτείνει στον Νομό Ηρακλείου (για ευνόητους λόγους που αφορούν την δυνατότητα εκλογής) δεν σημαίνει ότι παύω να ασχολούμαι με την ιδιαίτερη πατρίδα μου το Καστέλλι. Δυστυχώς η πελατειακή σχέση πολιτικού και πολίτη ως φαίνεται είναι αμφίδρομη και μη ιάσιμη. Οι μελλοντικοί βουλευτές της Χρυσής Αυγής, είτε είναι στον Έβρο είτε στην Κρήτη, δεν διαχωρίζουν τους πολίτες σε «ψηφοφόρους ΜΟΥ» (και πελάτες μου). Εκπροσωπούν το ίδιο όλους τους Έλληνες.
Η σύνθεση των κισσαμιτών υποψηφίων έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρων και σίγουρα η παρουσία των θέσεων μου σε μια τέτοια συζήτηση θα είχε εξαιρετικό ενδιαφέρων. Ωστόσο δεν ξέρω αν θα μου επέτρεπαν τον λόγο οι άλλοι υποψήφιοι, που ως καλοί και δημοκράτες αριστεροί δεν θέλουν να μιλάνε με φασίστες (ή μάλλον με φασιστικό τρόπο δεν επιτρέπουν στους «φασίστες» να μιλάνε). Θα περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή πρόσκληση.
Ευχαριστώ, Σταύρος Καρεφυλλάκης
Μέλος Κ.Ε ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, περιφερειάρχης Κρήτης και υποψήφιος Νομού Ηρακλείου.

Ανώνυμος είπε...

Να τους καλέσουμε να μας πουν τις απόψεις τους:
Τον κύριο Καρεφυλλάκη δεν τον ξέρω , δεν ασπάζομαι τις απόψεις του αλλά δεν φοβάμαι και την παρουσία του παρ´αμόνο τις απόψεις αυτού που εκποσωπεί.
Τους κύριους Αντώνη και Μάνο , γνωστοί αγωνιστές και σοβαροί άνθρωποι ,απλά φοβάμαι μήπως και το νέο κόμμα τους βοηθήσει στην συνέχεια αυτού του συστήματος που μας έχει φέρει εδώ.
Για τον κύριο Γιωργο , δυστυχως στης δημοτικές έδειξε μία πολύ κακή πλευρά των ιδεών του περί πολιτικής - συνεργασίας και το πως βλέπουμε το καλό του τόπου μας σε σχέση με τα ιδιωτικά μας συμφέροντα.
Όσο για τον "κύριο τίποτα" , με τις ίδιες ιδέες που θα σώσει την περιοχή Ιναχωρίου , θα σώσει και την Ελλάδα μας.
Καλό μυαλό στην ψήφο σας , είναι το ανώτατο δικαίωμα - όπλο που μας δίνει το Σύνταγμα μας.
Σπερελάκης Ιάκωβος από Κούνενι Κισάμου.

Χρυσή Αυγή είπε...

Αγαπητέ κύριε Σπερελάκη, εις ότι αφορά τις φοβίες για τις ιδέες των κομμάτων που εκπροσωπούν οι υποψήφιοι, θα ήθελα να κάνω μια σύσταση. Όταν με το καλό γίνει αυτή η συζήτηση, ας ρωτήσει κάποιος τον υποψήφιο ο οποίος έχει «πρόσβαση» στα μυαλά των μαθητών του νομού, ποια είναι η ιδεολογική θέση του κόμματος του και η γενικότερη θέση της ιδεολογίας του για τα παρακάτω:
-Ελληνικό Έθνος: Πιστεύουν στο Ελληνικό Έθνος η πιστεύουν ότι οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα;
-Ελληνισμός: Υπάρχει ελληνισμός η αυτά είναι ανοησίες και είμαστε ένας μπάσταρδος λαός;
Λαθρομετανάστες: Θέλουν όλους τους λαθρομετανάστες να έχουν ίδια δικαιώματα με τους Έλληνες και να ανοίξουν τα σύνορα να περνάνε όσοι λαθρομετανάστες θέλουν;
-Ελληνική σημαία: Είναι ένα απλό πανί;
-Επανάσταση 1821: Ήταν Εθνική Επανάσταση ή όπως λένε εκείνοι ήταν μια ταξική εξέγερση;
-Κολοκοτρώνης: Ήταν Εθνικός Ήρωας ή ήταν όπως λένε εκείνοι ένας κλέφτης κατσαπλιάς και φονιάς τούρκων;
-Μέγας Αλέξανδρος: (Αλέκος όπως τον λένε εκείνοι) Ήταν Μέγας ή τελικά όπως λένε ήταν ένας κίναιδος φονιάς λαών;
-Σμύρνη: Έγινε η σφαγή στην Σμύρνη ή έγινε… συνωστισμός στο Λιμάνι λόγω… πληρότητας των κρουαζιερόπλοιων;
-Σκόπια: Είναι μόρφωμα ή είναι Μακεδονία τελικά;
-Αιγαίο: Είναι δικό μας ή ανήκει στα… ψάρια του;
-Στρατός: Να καταργηθεί διότι πρέπει να ζούμε ειρηνικά με τους γείτονες; (αυτούς τους ρωτήσαμε;)
-(Για το θα σεβαστούμε το μνημόνιο δεν σχολιάζω)
Να ‘σαι σίγουρος ότι λόγω προεκλογικής περιόδου η απαντήσεις που θα πάρετε θα είναι εντελώς διαφορετικές από τις απαντήσεις που θα παίρνατε σε άλλη χρονική στιγμή. Θα μπορούσα να γράψω εκατοντάδες πράγματα αλλά σταματάω εδώ, δίδοντας το στίγμα ώστε να καταλάβετε ότι ίσως ο φόβος για τις ιδέες να στρέφεται προς λάθος κατεύθυνση.
Ευχαριστώ, Καρεφυλλάκης Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Σε συμπλήρωση του σχολίου μου , θαήθελα να ζητήσω ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν αναφέρθηκα στον Γιατρό της Καρδιάς μας ,ο Μιχάλης με την καθημερινή του πορεία μας δείχνει τον δρόμο....καλή δύναμη αγαπητέ Μιχάλη.
Κύριε Καρεφυλάκη φαινομενικά σε αυτά που γράφεται είμαστε ΟΛΟΙ σύμφωνοι.
Βέβαια στο "πας μη Έλλην βάρβαρος" δεν συμφωνώ όχι μόνο εγώ αλλά και η πορεία του Ελληνισμού μέσα από την ιστορία του.
Σίγουρα τα πράγματα με τους μετανάστες δεν είναι ιδανικά και σίγουρα , για άλλη μία φορά , το Ελληνικό Κράτος είναι ΑΝΙΚΑΝΟ να το διαχειριστεί...και εδώ σταματάω.
Απλά επειδή πρόλαβα στο χωριό μου Ελληνες που είχαν πάει αμερική αρχές του 1900 και μου είχαν πει πάρα πολλές ιστορίες , μην ξεχνάμε και μην γινόμαστε ΙΔΙΟΙ...όλοι οι ανθρώποι ανεξαρτήτου χρώματος και φυλής έχουν την οντοτητά τους και εξάλου πάλι εμείς , μάλλον οι πρόγονοι μας ,έλεγαν και έκαναν πράξη το "όποιος έχει Ελληνική παιδεία είναι και Έλληνας"...
Σπερελάκης Ιάκωβος από Κούνενι Κισάμου.

Χρυσή Αυγή είπε...

Αγαπητέ κύριε Σπερελάκη είστε παραπληροφορημένος. Κατ’ αρχήν το Πας μη Έλλην βάρβαρος που ειπώθηκε από τους αρχαίους δεν έχει την «μετάφραση» και την έννοια που αποδίδουν οι λέξεις σήμερα. Βάρβαρος σήμερα θεωρείται ο απολίτιστος βάρβαρους τότε θεωρούσαν τους μη έλληνες. Η έννοια είναι ότι όσοι δεν είναι Έλληνες δεν μπορούν να είναι (γίνουν) Έλληνες.
-Για το λαθομεταναστευτικό θα συμφωνήσω.
-Για τους Έλληνες της Αμερικής θα σου πω ότι ο παππούς μου έζησε εκεί και γνωρίζω πολύ καλά τι συνέβαινε. Διαφορετικά τα δεδομένα όμως ενός κυρίαρχου Εθνικά ενωμένου και ιστορικού Έθνος με ένα Έθνος που δημιουργήθηκε από μετανάστες όπως η Αμερική. Όλοι οι λαοί φυσικά και έχουν την οντότητα τους και το ότι οι εθνικιστές μισούν τους άλλους λαούς είναι παραμύθι. Μισούμε όσους λαούς επιβουλεύονται την Πατρίδα μας.
Για τον Ισοκράτη τι να πω τώρα… μάθατε την καραμέλα που ξεστόμισε κάποιος αριστερός χρησιμοποιώντας και απομονώνοντας μια φράση παραβλέποντας το υπόλοιπο κείμενο, ότι είπε ότι όποιος έχει Ελληνική Παιδεία είναι Έλληνας και το λέτε συνεχώς χωρίς καν να έχετε διαβάσει καν τον Πανηγυρικό.
(συνεχίζω παρακάτω)Καρεφυλλάκης Σταύρος

Χρυσή Αυγή είπε...

(συνέχεια)
Τι τελικά είπε ο Ισοκράτης;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ(ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ) ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
Φαίνεται πως στην Ελλάδα δεν είσαι μόνο ό,τι δηλώσεις, αλλά και ό,τι σε δηλώσουν! Έτσι, λοιπόν, έναν όντως μεγάλο πνευματικό δημιουργό του Αρχαίου Ελληνισμού, τον ΙΣΟΚΡΑΤΗ, κάποιοι αποφάσισαν εδώ και χρόνια να τον δηλώσουν “αντιρατσιστή”! Ατυχής επιλογή, αφού πράγματι υπήρχαν στην Ελλάδα φιλόσοφοι και πολιτικοί με αυτόν τον χαρακτήρα, βεβαίως μικρής σημασίας, γιατί ο Πλάτων, ο Αριστοτέλης και φυσικά και ο Ισοκράτης για τα σημερινά μέτρα υπήρξαν αναμφισβήτητα ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! Με κάθε τρόπο θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει Ελληνική Φυλή ή με άλλα λόγια ότι δεν υπάρχει Γνήσια Φυλετική Συνέχεια του Νεώτερου Ελληνισμού από τον Αρχαίο. Πολύ συχνά είτε οι ολοκληρωτικά αρνητές της βιολογικής συνεχείας της Ελληνικής Φυλής, είτε οι υπερασπιζόμενοι την αποκλειστικά “πολιτιστική” ουσία του Ελληνισμού χρησιμοποιούν μία φράση του Ισοκράτους από τον περίφημο λόγο του, τον “Πανηγυρικό”. Αυτή έχει ως εξής: “Και μάλλον Έλληνες καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ημετέρας ή τους της κοινής φύσεως μετέχοντας”. Βασιζόμενοι στην φράση αυτή λένε: Μα τι λέτε περί Ελληνικής Φυλής, Έλληνες ήσαν όχι αυτοί που ήσαν Έλληνες στην καταγωγή, αλλά αυτοί που είχαν… Ελληνική παιδεία! Επομένως και οι βάρβαροι που είχαν Ελληνική παιδεία ήσαν Έλληνες! Αυτοί που χρησιμοποιούν τα λόγια αυτά του Ισοκράτους για να στηρίζουν αυτόν τον συλλογισμό είτε είναι αμόρφωτοι, είτε σκοπίμως διαστρεβλώνουν την Σκέψη και το Πνεύμα του Μεγάλου αυτού Έλληνος. Αυτό γιατί όπως διεξοδικά θα δούμε στην συνέχεια ο Ισοκράτης καμμία πρόθεση δεν είχε να πει αυτά, που αυτοί αυθαίρετα λέγουν, ερμηνεύοντας δήθεν τον Ισοκράτη. Ας δούμε τι λέει για την περίφημη αυτή φράση του Ισοκράτους ο μεγάλος και έγκριτος Γερμανός ιστορικός ULRICH WILCKEN: “Ο Ισοκράτης αναφέρει βέβαια στον “Πανηγυρικό” του (380 π.Χ.) ότι η Αθήνα υπερέχει τόσο πολύ στην σκέψη και τον λόγο ώστε “οι ταύτης μαθηταί των άλλων διδάσκαλοι γεγόνασι, και το των Ελλήνων όνομα πεποίηκε μηκέτι του γένους αλλά της διανοίας δοκείν είναι, και μάλλον Έλληνας καλείσθαι τους της παιδεύσεως της ημετέρας ή τους της κοινής φύσεως μετέχοντας” (παρ. 50). Ωστόσο με την φράση αυτή ο Ισοκράτης δεν θέλει να συμπεριλάβει (όπως υποστηρίχθηκε συχνά) στους Έλληνες και τους εξελληνισμένους αυτούς βαρβάρους, γιατί γι’ αυτόν οι βάρβαροι, ιδιαίτερα οι Πέρσες, εξακολουθούσαν να είναι οι “φυσικοί” εχθροί των Ελλήνων (Πανηγ. παρ. 158, πρβλ. Παναθ. παρ. 163). Το νόημα της φράσεως είναι μάλλον ότι ο Ισοκράτης θεωρεί πραγματικούς Έλληνες μόνον τους Έλληνες εκείνους που είχαν λάβει αττική μόρφωση.”
(ULRICH WILCKEN – ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ – ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ, 1976, Μετάφραση του Καθηγητού κ. Ι.Τουλουμάκου)
Στην Πολιτιστική προσφορά των Αθηνών στους Έλληνες, λοιπόν, αναφέρεται ο Ισοκράτης στην παράγραφο 50, όπου και περιέχεται η περίφημη φράση. Όμως καλύτερα να σας παραθέσουμε το κείμενο ώστε να σχηματίσετε και μόνοι σας άποψη: “Η πόλις μας έχει τόσον πολύ υπερβάλει όλους τους άλλους εις την φιλοσοφίαν και τον έντεχνον λόγον, ώστε οι δικοί της μαθηταί έχουν γίνει διδάσκαλοι των άλλων και έχει κάμει, ώστε το όνομα των Ελλήνων να μη θεωρείται πλέον ως δηλωτικόν του έθνους, αλλ’ ως δηλωτικόν της μορφώσεως, και Έλληνες να ονομάζονται όχι τόσον όσοι ανήκουν εις το έθνος το Ελληνικόν, αλλ’ όσοι έχουν τύχει της ιδικής μας παιδείας”. Είναι σαφές λοιπόν ότι τα της «κοινής παιδείας», που αναφέρει ο Ισοκράτης δεν έχουν χαρακτήρα επεκτατικό της ιδιότητος του Έλληνος στους βαρβάρους, αλλά περιοριστικό μεταξύ και αυτών των ίδιων των στην φυλετική καταγωγή Ελλήνων. Είναι σημαντικό δε να λεχθεί ότι το κείμενο αυτό του Ισοκράτους είναι λόγος, λόγος πανηγυρικός, που απευθύνθηκε σε ένα συγκεκριμένο κοινό. Ποιο ήταν αυτό το κοινό; Μα ήταν το κοινό των εκατοστών Ολυμπιακών Αγώνων με αφορμή τους οποίους γράφτηκε ο Πανηγυρικός. Ήταν κοινό που αποτελείτο αποκλειστικά (επί ποινή θανάτου) μόνον από Έλληνες!
Καρεφυλλάκης Σταύρος

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα πάμε ...αρχίζουμε και συμφωνούμε!!!!!!
Άρα με τον διάλογο , όλα γίνονται!!!!
Ας καταφέρουμε πρώτα από όλα εμείς οι Έλληνες να κατανοήσουμε τη δύναμη έχουμε μέσα μας και σε πια γη ζούμε και τι μας έχει χαρίσει , ας πούμε ο Θεός και να εκμεταλευτούμε αυτά τα πλεονεκτήματα και θα είμαστε σχεδόν αυτάρκεις!!!!!!
Αλλά σίγουρα με λατομεία , με εργοστάσια γύψου , με διακομιστικούς σταθμούς φυσικού αερίου και εργοστάσια υγροποίσης του και παραγωγής ηλεκτρισμού και προβλήτες κοντεϊνερ , που καταστρέφουν τόσο το περιβάλλον και είναι ενάντια στην βούληση της τοπικής κοινωνίας για το πως θέλει να βιώσει αυτή και οι απόγονοί της την ζωή της στον τόπο της.
Μπορείτε να μου πείτε τι θα γίνει το καλοκαίρι με 1.000 στρέμματα θερμοκήπια και βεδέμα στις ελιές , γιατί δεν θέλουν να επισκευάσουν τις λιμνοδεξαμενές??????
Τι σκοπιμότητες εξυπηρετούν????
Μάλλον θα πέσει πολύ ξύλο , πιστέψτε με!!!!!!!!!!!!!!!!
Σπερελάκης Ιάκωβος από το Κούνενι Κισάμου.

Ανώνυμος είπε...

Κανεις δεν σχολιαζει οτι η χρυση αυγη πιθανον να μπει στην βουλη.Μπορει να μην εχω τις γνωσεις κ να μην μπορω να αναλυσω τον ''Πανηγυρικό'' του Ισοκρατη οπως ο κυριος Καρεφυλλακης αλλα μπορω να καταλαβω τη διαφορα της δημοκρατιας που υποτιθεται οτι εχουμε απο την ακροδεξια-νεοναζιστικη πολιτικη κ ιδεολογια της χρυσης αυγης.Και με εκνευριζει και με φοβιζει η δυναμη που αποκτα σιγα σιγα.

Χρυσή Αυγή είπε...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει δημοσκοπικά 5,5 έως 8 και το πραγματικό πλησιάζει το 10%! Αν δεν σέβεσαι το μεγάλο αυτό μέρος του πληθυσμού που μας στηρίζει, μπορείς να ψηφίσεις… ΠΑΣΟΚ. Κανείς δεν είναι… τέλειος. Όσον αφορά την πολιτική της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ μιας και μόνος σου παραδέχεσαι ότι οι γνώσεις σου δεν είναι και οι καλύτερες, διακρίνω ότι και σε ιδεολογικό επίπεδο στερείσαι γνώσης. Σε ρωτώ λοιπόν αν έχεις μπει στον κόπο έστω μια φορά να μπεις στην ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και να διαβάσεις το πρόγραμμα και την πολιτική μας ιδεολογία. Αμφιβάλω ότι το έχεις κάνει, άρα δεν δικαιούσαι να ομιλείς. Έλεγξε τις πηγές σου λοιπόν και μην εκνευρίζεσαι. Ένα αμερικάνικο ρητό λέει: Ποτέ μην αφήνεις τον ημιμαθή να κρίνει. Για κάθε διευκρίνιση είμαι διαθέσιμος… Ευχαριστώ.

Υ.Γ Στο Καστέλλι γνωριζόμαστε όλοι... δεν είναι κακό να γράφεις επώνυμα.

Χρυσή Αυγή είπε...

(Το προηγούμενο σχόλιο είναι δικό μου) Σταύρος Καρεφυλλάκης

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!
ΚΑΤΩ ΟΙ ΝΑΖΙ, ΚΑΤΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!!
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΣΑΣΤΕ Η ΛΥΣΗ, ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΣΤΕ!

Χρυσή Αυγή είπε...

Είμαστε Έλληνες Εθνικιστές. Οι Ναζί ήταν Γερμανοί Εθνικιστές. Σοβαρέψου και μην παίζεις με τις λέξεις... Όσο για την λύση... λυπάμαι αλλά ο Εθνικισμός είναι η λύση του κοινωνικού και οικονομικού προβλήματος μιας χώρας και το έχει δείξει το παρελθόν πολλές φορές. Τα περί φασισμού δεν τα σχολιάζω διότι εσύ μάλλον ζεις σε γυάλα... Αν αποφασίσεις να μου παραθέσεις κανένα σοβαρό επιχείρημα και όχι ατάκες από συνθήματα σε τοίχους, θα ανοίξω διάλογο μαζί σου και θα σου απαντήσω. Διαφορετικά καλή συνέχεια και καλό... κουράγιο. Επίσης επαναλαμβάνω άλλη μια φορά ότι στο Καστέλλι γνωριζόμαστε όλοι και δεν κρύβουμε τα ονόματα μας.
Σταύρος Καρεφυλλάκης

Ανώνυμος είπε...

http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=18486%3Axebrakotos-gia-tin-patrida-apokalyptiki-foto-toy-neonazi-ypopsifioy-tis-xrysis-aygis&catid=108%3Asocial-media&Itemid=161#.T5FmaDyKhmo.facebook

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

οι παππουδες μας προσφυγες
οι γονεις μας μεταναστες
εμεις ρατσιστες???
σκεφτειτε το καλα πριν τους ψηφισετε...

Χρυσή Αυγή είπε...

Καλώστονε κι ας άργησε! Ναι… φταίει ο Γιάννης που μου δίνει βήμα. Ζήτω η δημοκρατία σου. Διάλογο μαζί σου δεν μπορώ να κάνω μιας και είσαι αναρχοαριστερός. Πες όμως τις απόψεις σου κι εδώ κι ας κρίνει ο κόσμος. Γαμώ την Ελλάδα γαμώ την σημαία μας, πατρίδα όλη η γη και να ανοίξουν τα σύνορα ε ανεγκέφαλε; Πες τα μην ντρέπεσαι!
Μιας και ενημερώνεσαι από παρακρτατικό indymedia που έφτιαξε αυτή την ωραία φώτο να σου πω ότι είμαστε στην εθνικιστική κατασκήνωση με τα μαγιό μας στην παραλία. Ξεβράκωτοι πάντως δεν είμαστε… Επίσης το δεξί χέρι τεντωμένο είναι ο αρχαιοελληνικός δωρικός χαιρετισμός και το ότι τον χρησιμοποίησε ο Χίτλερ δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ χαιρετάω έτσι για την Ελλάδα και όχι για τους Ναζί. Τα υπόλοιπα τα λέτε εσείς για να λασπολογείτε ανώνυμα σαν καλές λουλούδες που είστε… Ευχαριστώ που ανάρτησες το βίντεο να δει ο κόσμος αλήθειες… Κοιμήσου τώρα και όταν μεγαλώσεις ίσως βρεις και την δύναμη να λες τις απόψεις σου επώνυμα…

Ανώνυμος είπε...

Άκου ανθρωπάκο*… αν δεν ήσουν επικίνδυνος απλά θα γελούσα μαζί σου και θα έλεγα και όνομα, αλλά βλέπεις, εσείς μαχαιρώνετε άμα λάχει… και για την πατρίδα μου μπορώ να πεθάνω για τους πατριδοκάπηλους δεν θέλω και μεταξύ μας δεν λέει κιόλας. Αλλά πες μου ρε τσάκαλε φασίστα ότι είμαι αναρχοαυτόνομος και ότι λέω «γαμώ την Ελλάδα γαμώ την σημαία μας, πατρίδα όλη η γη και να ανοίξουν τα σύνορα» από ποιο σημείο το συμπέρανες; Εκτός από φασίστας είσαι και χαζός ή πάει πακέτο αυτό;
Υ.Γ. Τι εννοείς παρακρατικό indymedia που έφτιαξε αυτή την ωραία Φώτο; Σε υπνώτισαν σου φόρεσαν το στριγκακι και μετά σου σήκωσαν και το χεράκι; Τι εννοείς ‘εφτιαξε’;

Ανώνυμος είπε...

Τι ασχολούμαστε με τον "άνθρωπο".. Όταν ο ίδιος σε προηγουμενα σχόλια εχει παρομοιάσει τις απόψεις του με αυτές των ναζί(Γερμανοί εθνικιστές)?
Είναι να γελάς..

Χρυσή Αυγή είπε...

Εντάξει, μας την έπεσαν οι αναρχοάλπυτοι... Από επιχειρήματα μηδέν, μόνο βρισιές λάσπη. Διαδικτυακά όμως. Πρόσωπο με πρόσωπο ποτέ! Δεν θα πέσω στην παγίδα να κάνω τέτοιου είδους διάλογο με συνθήματα από τοίχους και βρισιές.

Χρυσή Αυγή είπε...

ΚΑΡΕΦΥΛΗ ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΟΡΩ. ΣΑΝ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΚΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΕΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΩ

Χρυσή Αυγή είπε...

Τι εννοώ έφτιαξε το indymedia; Εκείνοι πήραν την φωτογραφία αυτή από την παραλία που κάναμε εθνικιστική κατασκήνωση, που την έχω δημοσιεύσει ΕΓΩ στην ιστοσελίδα μας και ΧΑΙΡΑΙΤΩ έτσι.Τα σχόλια και η... "μετονομασία" του μαγιό μου όμως είναι γελοίο κατόρθωμα του indymedia. Γελοιότητες τις οποίες αναμασάς κι εσύ σαν χαζός που είσαι. βρείτε κάτι πιο σοβαρό να πείτε γιατί σας δουλέυουν.

Χρυσή Αυγή είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Τι ασχολούμαστε με τον "άνθρωπο".. Όταν ο ίδιος σε προηγουμενα σχόλια εχει παρομοιάσει τις απόψεις του με αυτές των ναζί(Γερμανοί εθνικιστές)?
Είναι να γελάς..


Με εσένα πρέπει να έχω διανοητικό πλεονέκτημα... Ακόμα δεν κατάλαβες ότι η εθνικιστική ιδέα είναι σχεδόν ίδια σε κάθε περίπτωση; Από τις ιδέες μέχρι την εφαρμογή διάφορων πρακτικών υπάρχει όμως διαφορά. Το να έχεις ίδιες πολιτικές ιδέες με έναν εθνικιστή άλλης χώρας δεν σημαίνει ότι επικροτείς και τις πρακτικές που εφαρμόζει. Όπως και οι κομμουνιστές, ίδια ιδέα έχουν αλλά άλλες τακτικές είχε ο Στάλιν και άλλες πχ οι κουβανοί. Αλλά που μυαλό στο κεφάλι σας. Ισσοπέδωση κάθε λογικής και όλα στο ίδιο τσουβάλι. Το ότι δέχομαι πολιτικές κοινωνικές οικονομικές κλπ εφαρμογές που εφάρμοσε ο Χίτλερ (και ο κάθε εθνικιστής) δεν σημαίνει ότι ονοιρεύομαι φούρνους και εγκλήματα πολέμου. Δύσκολο να το ξεχωρίσεις ε;

Χρυσή Αυγή είπε...

Ο αθρωπος λεει τι πιστευει και διαχωριζεται απο καποια πραματα. Ειναι ξεκαθαρος. Οι αλλοι δεν βλεπω ουτε θεσεις να περνουν ουτε κατι να λενε με επιχειρημα παρα μονο βρισιες και σαχλαμαρες. Οι γνωστες παπαρολογιες των αριστερων αντιφασιστων αντι και το λουρι της μανας. ουστ
οσο για τον αλλο που ντρεπεται να δηλωσει οτι ειναι αναρχοαπλυτος δεν χρειαζεται. ο τροπος που γραφεις, τα συνθηματα και το υφος σου αυτο δειχνει. μην ντρεπεσαι... πες το. εισαι αναρχοανυπλητος. ουστ

Ανώνυμος είπε...

Καλυτερα να σταματησετε τους λαικισμους κ την καραμελα οτι η Ελλαδα υπερισχυει απο τα αλλα κρατη γιατι προφανως το κανετε για να μαζεψετε ψηφους απο κατι αμορφωτους και απολιτιστους.Κ ισως επειδη ειναι προεκλογικη περιοδος να σταματησετε να σχολιαζετε γιατι μονο κακο σας κανουν οι απαντησεις σας.

Χρυσή Αυγή είπε...

Έχεις δίκιο... κακό μας κάνουν οι απαντήσεις μας. Γι' αυτό δεν μας βγάζουν στα κανάλια. Γι' αυτό στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο στους σταθμούς που θα μιλούσα και στην τηλεόραση έστειλαν αναρχικούς και έσπασαν τα πάντα για να μη μιλήσω. Γι΄αυτό αυτή η συνωμοσία της σιωπής που δεν μας αφήνουν ούτε στην λασπολογία να απαντήσουμε. Βλέπεις θέλουν να μας προστατέψουν για να μην εκτεθούμε με τις... απαντήσεις μας.

Ανώνυμος είπε...

Διώρθωση: οχι για να μην εκτεθειτε εσεις αλλα για να μην εκτεθουν οι πολίτες στ φασιστικα σας ιδεωδη!!

Χρυσή Αυγή είπε...

Ε, ναι... καλύτερα να συνεχίσουν να εκτίθενται στα ιδεώδη που επικράτησαν τα τελευταία 40 χρόνια και μας έφεραν εδώ που είμαστε ως κοινωνία. Ο φασισμός (πολιτικά αδόκιμος ο όρος αλλά τέλος πάντων) είναι ήδη μέσα στο σπίτι σου εδώ και 40 χρόνια αλλά μάλλον δεν το πήρες χαμπάρι γιατί σου επιτρέπουν να διαβάζεις ριζοσπάστη και έτσι νομίζεις ότι έχεις "δημοκρατία".

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=nZURwgynbKI&feature=related

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Χρυσή Αυγή είπε...

Όχι σε πολίτες... σε λαθρομετανάστες και σε αναρχοκομμουνιστές. Το πολίτες γενικότερα δημιουργεί λάθος εντυπώσεις.