Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ;


Η μια μετά την άλλη οι αεροπορικές εταιρίες που είχα μόνιμα δρομολόγια στην Ελλάδα μας αφήνουν....με ότι αυτό συνεπάγεται για τον τουρισμό μας. 
Η Singapore Airlines, η οποία μετά από 40 χρόνια ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την ελληνική αγορά, κρατά στην περιοχή τη σύνδεση με το Ντουμπάι και την Κωνσταντινούπολη και παραπέμπει τους ταξιδιώτες σε μέλη της Star Alliance, όπως η Lufthansa και η Turkish Airlines. Το τελευταίο δρομολόγιο της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί στις 26 Οκτωβρίου, καθώς, όπως υποστηρίζει η εταιρεία, δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στα έξοδα.
Μια άλλη εταιρεία, η αμερικανική Delta μετατρέπει το μόνιμο δρομολόγιο Αθήνα- Νέα Υόρκη σε εποχικό. Σταματά τη σύνδεση τον Οκτώβριο και παραπέμπει τους ταξιδιώτες από και προς ΗΠΑ σε συνεργάτες της, όπως Air France και Alitalia. Η πορτογαλική TAP η οποία είχε ξεκινήσει τη σύνδεση Αθήνα - Λισαβόνα τον Ιούνιο του 2011, θα σταματήσει τον Οκτώβριο το απευθείας δρομολόγιο, επικαλούμενη προβλήματα ύφεσης και στις δύο χώρες. 
Η Gulf Air έχει σταματήσει το δρομολόγιο Αθήνα - Μπαχρέιν και η σύνδεση γίνεται πλέον μέσω Καΐρου, Κωνσταντινούπολης, Ντουμπάι, Ντόχα και Αμπου Ντάμπι. Τέλος, η Thai Airways έχει ήδη φύγει πριν λίγους μήνες από την Ελλάδα και συνδέεται με την Αθήνα κυρίως μέσω Κωνσταντινούπολης και Παρισιού.


Δεν υπάρχουν σχόλια: