Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΙ ΤΟΥ......

....ΣΥΡΙΖΑ, σπρώχνουν τον κόσμο στον δικομματισμό!

Ο δικομματισμός δέχεται το πιο ανέλπιστο δώρο απο τον μεγαλύτερο πολέμιο του, τον ΣΥΡΙΖΑ. Με σειρά προτάσεων που έχουν άρωμα καφενείου και ρετσίνας, χωρίς καμιά επαφή με την πραγματικότητα (επένδυση καταθέσεων, 100.000 προσλήψεις, υποχρεωτικά ''δάνεια'' κλπ) τρομάζουν τον κόσμο που αρχίζει να προτιμά ξανά, το 5 και στο χέρι παρά 10 και καρτέρι.
Κυρίως τρομάζει τους ψηφοφόρους της πρώτης Κυριακής που επιθυμούν το ευρώ με ορισμένες θυσίες. Κανείς δεν πιστεύει οτι με μονομερείς τσαμπουκάδες θα παραμείνουμε στο ευρώ. Οι περισσότεροι θέλουν συζητήσεις και διεκδικήσεις στα πλαίσια διαπραγματεύσεων, μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια και αποστρέφονται τους βομβιστές αυτοκτονίας που εκπροσωπεί το αριστερό μόρφωμα.
Κάπου εδώ αρχίζει η καθίζηση του ονείρου. Ζούμε στον 21ο αιώνα του Facebook και του twitter και ο κόσμος είναι πολύ εξυπνότερος από το '81. Οι Ευρωπαίοι το ελληνικό μήνυμα το έλαβαν. Απο εκεί και πέρα ο μέσος άνθρωπος, θα εμπιστευτεί για τη νέα εφαρμογή την παλιά συνταγή αφού τίποτε σοβαρό δεν φαίνεται στον ορίζοντα.
Χίμαιρα!
Και η άλλη μπάντα απαντά

7 σχόλια:

Κύριος 'Απορος είπε...

Εδώ βρίσκεται η απάντηση!!!
http://www.youtube.com/watch?v=il-W-1Jan8s&feature=share

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

καλό

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά.
Θέλουμε στην Ελλάδα ΜΑΣ επιτέλους να υπάρχει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ η θέλουμε να συνεχίσουμε στον δρόμο που μας έχουν βάλει και που είναι χωρίς ΕΛΠΙΔΑ - ΧΑΡΑ - ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ - ΟΝΕΙΡΑ κ.α.π. , όλοι αυτοί οι οσφυοκάμπτες τόσα χρόνια!!!!!
Σπερελάκης Ιάκωβος από το Κούνενι Κισάμου.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχετε συνειδητοποιήσει κάποιοι ακόμα το που βρισκόμαστε σήμερα!!!!Σήμερα λοιπόν σας λέω και μπορείτε και μόνοι σας να το αποδείξετε αν ενδιαφερθείτε να πληροφορηθείτε απο σωστές πηγές (και όχι απο το mega, antena,sky, alpha κλπ) ότι σήμερα ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! Σήμερα δεν έχουμε πατρίδα ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΟΝ!!! Τα νέα μέτρα που έχουν ετοιμάσει για τον Ιούνιο και τα επόμενα που θα φέρουν γιατί ούτε και αυτά του Ιουνίου δεν θα τους καλύψουν θα γονατίσουν και τον τελευταίο.. Αν δεν είσαι μισθωτός και δεν ανησυχείς για το μισθό σου που θα πάει 300 ευρώ, αν είσαι για παράδειγμα επιχειρηματίας πόσο καιρό ακόμα νομίζεις ότι θα έχεις επιχείρηση;; ποιος θα είναι ο πελάτης σου ο μισθωτός των 300 ευρώ;;;Αν δεν έχεις στεγαστικό δάνειο και δεν ανησυχείς ότι θα χάσεις το σπίτι σου γιατί με το μισθό σου δεν θα μπορούσες σε καμία περίπτωση να το πληρώσεις, έχεις λοιπόν δικό σου ένα σπιτάκι..να είσαι σίγουρος ότι και αυτό θα το χάσεις γιατί με τους φόρους που θα σου βάλουνε για ιδιοκατοίκιση τους οποίους εννοείται ότι δεν θα μπορείς να πληρώσεις, θα σου το κατασχέσουν αφού θα χρωστάς στο δημόσιο και αυτοί θα έχουν καταργήσει τον νόμο περί μη κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας!!
Σε λίγο καιρό θα βλέπεις την πατρίδα σου σαν μέσα από γυάλα να αναπτύσσεται ΑΠΟ ΞΈΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ να γίνεται πλούσια και λαμπερή, αλλά εσύ δεν θα ζεις εκεί...θα την βλέπεις από μακρυά κουρασμένος και διαλυμένος από την κούραση και δεν θα μπορείς να χαρείς τίποτα γιατί δεν θα σου έχει μείνει ούτε ευρώ αλλά ούτε και διάθεση θα είσαι ένας ΑΛΛΟΣ..
Τώρα λοιπόν ΠΑΨΕ να βλέπεις ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΟΣ πάψε να ψάχνεις το ακριβές πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ και αρκέσου οτι στο Σύριζα έχει ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ που δεν είναι ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG KAI METOXOI H ΤΣΙΡΑΚΙΑ THS GOLDMAN SACHS!!! Να είσαι σίγουρος οτι στο Συριζα δεν πασχίζουν για τα συμφέροντα των Γερμανικών και Εβραικών Τραπεζών...Και αυτό μόνο να σου φτάνει και να έχεις πίστη στο Θεό και στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ΟΧΙ στα ανθρωποειδή!που ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΜΕΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ, ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ...Ο δρόμος δεν θα είναι εύκολος αλλά ΘΑ ΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ !!! Ξ Υ Π Ν Α!!!

Χρυσή Αυγή είπε...

http://syrizasos.blogspot.com/
ΞΥΠΝΑΤΕ!

ΜΑΘΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ O ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ: Έλληνα ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτό το έκτρωμα; Ίσως δεν ξέρεις και το ψήφισες από αντίδραση. Μάθε ότι είναι ένα ΑΘΕΟ μόρφωμα αποτελούμενο από πολλές αναρχοαριστερές ομάδες, με μίσος κατά του πατριωτισμού, της ορθόδοξης πίστεως (ούτε καν ορκίζονται στην Βουλή), είναι κατά της σημαίας, των θρησκευτικών εικόνων, του στρατού, της ελληνικότητας Μακεδονίας-Θράκης και Αιγαίου, και ότι έχει σχέση με τα ιερά και όσια του έθνους μας. Ζητά γάμο ομοφυλόφιλων, κατάργηση θρησκευτικού όρκου, νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών, άνοιγμα των συνόρων. Όλα αυτά μέσα από τις επίσημες θέσεις του κόμματος!

Ανώνυμος είπε...

Σταματηστε να φοβαστε τους αριστερους.Δεν ειμαστε πια στον εμφυλιο τα χρονια περασαν κ ακομα σκεφτεστε οπως οι παπουδες σας.(Τωρα κατα ποσο ειναι αριστερος ο Τσιπρας δεν θα το σχολιασω γιατι θα γινω κακος κ δεν το θελω)

Ανώνυμος είπε...

Όφου λάσπη! Όφου όφου! Ο Έλληνας δεν ξέρει όντως, για αυτό ψήφισε τη Χρυσή Αυγή και τώρα μετά τη σχετική προπαγάνδα (οποιαδήποτε προπαγάνδα είναι λάθος) της τηλεόρασης σιγά σιγά μαθαίνει και πέφτουν τα ποσοστά της. Αντιθέτως παρά τη λάσπη τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ ανεβαίνουν… Κατηγορείται το ΣΥΡΙΖΑ ως άθεο μόρφωμα μα το σύνταγμά μας λέει κάτι για ανεξιθρησκία, την οποία υπεραμύνεται αυτό το «μόρφωμα». Αφού ζηλεύουμε λοιπόν το θρησκευτικό καθεστός των ισλαμιστών ας μετατραπούμε σε Ορθόδοξη Δημοκρατία της Ελλάδος. Στη πυρά! Ποιος έχει καθορίσει ότι ο αριστερός είναι κακός και ο δεξιός καλός ή το ανάποδο; Οι αναρχικοί, ως άτομα που σύμφωνα με τον ορισμό δεν υπακούν σε αρχές, πως γίνεται να υπαχθούν υπό τις αρχές ενός πολιτικού κόμματος απαρνούμενοι την όποια ιδεολογία τους; Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει το μίσος και τη βία (παρότι αρνούνται μερικοί να ακούσουν αυτή την επίσημη θέση του) όπως και όταν αυτή ασκείται στο όνομα θεσπισμένων συμβόλων (σημαία, εθνικός ύμνος, εικόνες), σπιλώνοντάς τα. Ο πατριώτης δηλαδή πρέπει να είναι και βάρβαρος; Ουγκ! Ο βάρβαρος βέβαια είναι και πολεμοχαρής και θέλει στρατό για να επιβεβαιωθεί. Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει συγνώμη που πιστεύει στην ειρήνη. Όποιος καταδικάζει τους γάμους ομοφυλοφίλων τι φοβάται; Μήπως νιώσει τίποτα που θα τον πονέσει; Αλλά στο Καιάδα, ε; Πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες που θέλουν να μείνουν στην αποσταθεροποιημένη Ελλάδα; Λες να μη ξέρουν τι γίνεται εδώ; Ο λαθρομετανάστης δηλαδή δεν είναι άνθρωπος; Ουγκ! Για αυτούς η ζωή λέγεται ότι αξίζει λίγα ευρώ, για εμάς μία νάρκη… Και πάλι ουγκ! Ποιος πιστεύει πως το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδος είναι η λαθρομετανάστευση; Η τρομολαγνεία και το μίσος είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι της παρακμής.