Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΟΔΩΝ

Εντατικά μαθήματα έμαθα θα κάνουν κάποιοι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν ξέρουν την ονομασία των δρόμων στην πρωτεύουσα του δήμου Κισάμου. "Χτυπάει" άσχημα με την άγνοια τους και δημιουργεί προβλήματα αφού δεν μπορούν να συνεννοηθούν με υπηρεσίες και φορείς. 
Η Τομπάζη, η Παπαγιαννάκη, η Αρετά και η Περίδου όπως και οι υπόλοιπες πλέον πρέπει να μπουν στο λεξιλόγιο τους...... είναι αδιανόητο να έχουν καλεσμένους από την περιφέρεια από τα υπουργεία και να μιλούν τα   "Καστελλιανά"....ή να κάνουν τους ανήξερους.  Ο δρόμος που μένει ο Τάδε....η οδός της αστυνομίας.....λες και ο καλεσμένος μας ξέρει που με μένει ο Τάδε και που ο δείνα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γιάννη προτείνω να αγοράσουν Gps στα πλαίσια εκσυγχρονισμού του Δήμου Καστελίου Κισσάμου να δείχνει που είναι και τα Δημοτικά αποχωρητήρια ...