Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΟΛΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

Δηλαδή περνά ο τροχονόμος και ο δημοτικός αστυνόμος και βλέπει την ουρά των αυτοκινήτων που δημιουργεί η "προσωρινή" στάση του ΚΤΕΛ, στην μικρή μας λεωφόρο και σφυρίζει ...αδιάφορα. Είπαμε....έχουν απόλυτο δίκιο οι άνθρωποι.... και αφού δεν υπάρχει έλεγχος, έχουν και συγκοινωνιολόγο οπότε έχουν και την πίτα και το μαχαίρι....
Πάντως λύσαμε το πρόβλημα με τα πολλά λεωφορεία...τώρα περνά ένα και όλα τ΄ άλλα είναι καλά κρυμμένα...βέβαια προσωρινά γιατί άμα "ξεψαρώσει" η κατάσταση θα έχουμε τα παλιά...όπου γουστάρουμε θα γίνεται παρκινγκ.
Αλήθεια μήπως μπορούν να μας δανείσουν τον συγκοινωνιολόγο τους..... αφού κατάφερε να απεγκλωβίσει την λεωφόρο και να βάλει και τα λεωφορεία σ΄αυτήν ..είναι τσακάλι...για να φτιάξουμε και μεις κανένα παράδρομο ή έστω τον δρόμο του νοσοκομείου!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: