Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Το ΚΤΕΛ θα πάει χωρίς ενοίκιο στο οικόπεδο του δήμου, στο Μαύρο Μώλος; 
Ποιος θα επιβαρυνθεί την διαμόρφωση του χώρου εκεί;
Πόσα χρόνια υπολογίζουν οι αρχές μας ότι χρειάζονται ακόμα για να φτιαχτεί το συγκοινωνιακό κέντρο;
Θα υπάρχει αστική συγκοινωνία εντός της πόλης και ποιος θα την εκμεταλλευτεί;
Για να πας στα Μεσόγεια, στον Πλάτανο, στο Σφηνάρι από που θα παίρνεις το λεωφορείο;
Αφού ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ δεσμεύτηκε να ρίξει χρήμα ..γιατί δε το ρίχνει εκεί που θα πάει μόνιμα;
Οι μαθητές θα πηγαίνουν στον νέο σταθμό με τα πόδια; ή θα αναλάβει το ΚΤΕΛ την μεταφορά τους από και προς τα σχολεία;
Τέλος μπορεί η δημοτική αρχή να εκλέχθηκε να παίρνει αποφάσεις αλλά σε μια δημοκρατική πόλη σαν το Καστέλλι μήπως θα έπρεπε να έχουν γνώμη και οι γηγενείς κάτοικοι; Αυτοί δηλαδή που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα 24 ώρες το 24ωρο;



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ SADENTREPESE,

παρακολουθούμε τελευταία ένα καλοστημένο θεάτρου παραλόγου, από την μία η Εταιρία (ΚΤΕΛ Α.Ε), η οποία παρεπιπτώντως είναι Κοινωφελούς Σκοπού, και εξυπηρετεί αποκλειστικά τα οικονομικά της συμφέροντα αγνοώντας επιδεικτικά την Νομιμότητα & την Ασφάλεια, κατά δήλωση του εκπροσώπου τους και από την άλλη η Δημοτική Αρχή η οποία φέρετε ως πανί στον άνεμο, χωρίς πλάνο και χωρίς αντίλογο προς το ΚΤΕΛ. Αλήθεια με ποια δικαιολογία δεν έχει φτιαχτεί το συγκινωνιακό πάρκο στην θέση που προβλέπει το σχέδιο πόλεως και ποιοι είναι Αυτοί που θα το ακυρώσουν (το σχέδιο πόλεως). Η νόμιμη και μόνιμη ΛΥΣΗ είναι μία και θα πρέπει να ενημερωθούν όλοι οι φορείς ( Αστυνομία, Οι σύλλογοι γονέων, τα τοπικά συμβούλια...κλπ) για να επιβάλουν Αμεσα την εκτέλεση του ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΕΩΣ!!!