Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΑ

Οικόπεδα ψάχνει ο δήμος, εντός της πόλης, για να δημιουργήσει χώρους στάθμευσης..μάλιστα πρέπει να είναι ολίγον μεγαλύτερα των 500 τ. μέτρων. 
-Άραγε υπάρχουν; Μάλλον διαπίστωσαν ότι η κατάσταση δυσκολεύει στον μοναδικό δρόμο που μας διαπερνά και αποφάσισαν να μας ξεμπλοκάρουν... και να βοηθήσουν και το ΚΤΕΛ να κινείται καλύτερα!
Ερώτηση
Γιατί δεν μονοδρομείται προσωρινά* (και βλέπουμε) τον δρόμο του Νοσοκομείου;
Γιατί δεν βάζετε σήματα που να οδηγούν στους δυο χώρους στάθμευσης που υπάρχουν τώρα (Τομπάζη και χώρο στάθμευσης γηπέδου) τους επισκέπτες μας;
Μήπως είναι ώρα να βγάλουμε και τις ταμπέλες από την πλατεία Τζανακάκη που δηλώνουν στάση-στάθμευση μόνο για λεωφορεία του ΚΤΕΛ;
Είπαμε πάμε καλά ..ας μην χαλάσουμε την καλή εικόνα που απόκτησε η πόλη με τις ετσιθελικές απαιτήσεις κάποιων....
- Τι έγινε αλήθεια με τον συγκοινωνιολόγο, θα μας βοηθήσει λιγουλάκι....τόσες γνώσεις έχει ο άνθρωπος από εσοχές;
Πάντως το καλύτερο το άκουσα προχθές από σύμβουλο...."θα φτιάξουν τα πράγματα σε κάμποσο καιρό, δεν θα κυκλοφορεί κανένας με την βενζίνα στα 2 ε, οπότε περιμένετε"!!!!
* Αυτό το προσωρινό μας έχει διαλύσει...προσωρινά πεζοδρόμια-προσωρινές συνδέσεις-προσωρινές αποφάσεις-προσωρινές λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: