Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σε έκτακτο συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε αργά το μεσημέρι ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου, ξεκαθάρισε την θέση του σχετικά με την πρόταση που "έπεσε" στην μίνι (15 ατόμων) σύσκεψη της Δευτέρας, με την μεταφορά του ΚΤΕΛ στο Μαύρο Μώλος. Η απόφαση που θα ανακοινωθεί και γραπτώς αργά σήμερα, δεν αποδέχεται καμιά άλλη θέση για την μετεγκατάσταση  του ΚΤΕΛ, εκτός από αυτήν που την ορίζει χωροταξικός σχεδιασμός και το σχέδιο πόλεως, δηλαδή το οικόπεδο προς τον Παρθενώνα. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, που πραγματικά βάζει τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν στην θέση τους.... μένει να δούμε τι θα γίνει και τι απόφαση θα πάρουν οι εκλεγμένοι μας, όταν το θέμα έλθει στο δημοτικό συμβούλιο.  

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είναι πραγματικά οξύμωρο, ο Νεός Εμπορικός Σύλλογος ο οποίος θα περίμενε κανείς να πάρει θέση με γνώμονα επιχειρηματικά συμφέροντα, να πέρνει θέση η οποία είναι προς την κατεύθυνση εξυπηρέτησης του Δημόσιου Συμφέροντος και την εξυπηρέτηση του συνόλου των πολιτών. Αλήθεια η Δημοτική Αρχή έχει θέση ή εξυπηρετεί με την μή θέση της ή με την μή εκτέλεση του Σχεδίου Πόλεως, συμφέροντα ιδιωτών, εταιριών ...κλπ
Συγχαρητήρια, προς τα μέλη του ΔΣ, του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισσάμου και στον πρόεδρο του, για την απρόσκοπτη απόφαση τους. Περιμένω από την τοπική κοινωνία και άλλους φορείς (σύλλογος Νέων Κισσάμου, Σύλλογοι Γονέων των Σχολείων, Εκπαιδευτικοί, Σύλλογος Ξενοδόχων...κλπ) να στηρίξουν αυτήν την θέση, δηλαδή την προάσπιση την λογικής, της νομιμότητας και του Δημόσιου Συμφέροντος!!!