Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΝ

13.00 μ.μ η συνάντηση των φορέων για το ΚΤΕΛ..... οπότε τα νέα θα τα μάθουμε το απογευματάκι. Πάντως δεν είναι ανάγκη να κάνουν σύσκεψη εντός του δημαρχείου...την λύση αλλά και τα όποια προβλήματα υπάρχουν καλό είναι να τα κουβεντιάσουν κοντά ή δίπλα στην... πηγή. Εκεί δηλαδή που ετοιμάζουν μερικοί να κάνουν το νέο ΚΤΕΛ... ήδη κάθε λεωφορείο μετά τις 09.00 το πρωί δημιουργεί πρόβλημα στην μικρή μας λεωφόρο....τεράστιο πρόβλημα και ακόμα δεν άρχισε ο τουρισμός. 
Υ.Σ Μιας και από ότι δεν κάλεσαν όλους τους φορείς ο καθένας παίρνει τηλέφωνο στον δήμο και ..αυτοπροσκαλείται.... Αστυνομία-Ταξιτζήδες-σύλλογοι γονέων.... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: