Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ

Είπαμε οι εναπομείναντες παράδεισοι είναι ακόμα εδώ ... στην Κίσαμο, όμως πολλές φορές είναι σαν το ξεχνάμε το παρακάνουμε και θέλουμε να καταστρέψουμε οτι η φύση δημιουργεί...τέλεια. 
Τι δουλειά έχουν λοιπόν οι ομπρέλες πάνω στο κύμα.....εκεί είναι του λαού ο τόπος!!!! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι μας δείχνεις με αυτήν την φώτο αγαπητέ Ιωάννη...που είναι οι άλλες με την απόλυτη κατάλυψη του αιγιαλού , που δεν υπάρχει χώρος ούτε για επιτόπια περιστροφή από τις ομπρέλες της μονομετοχικής του μπαξέ , βάλτε και στο νησί ομπρέλες μαζί σας είναι και αυτός που έκανε αυτήν την δουλειά στο νησί "το καλό του παράδειγμα ακολουθάτε δύο χρόνια τώρα".Που είναι οι φώτο με την καντίνα(αλήθεια δεν μας δείχνουν την άδεια λειτουργίας να δούμε τι λέει) με τα 19+ ψυγεία τα μπαράκια α και τον τιμοκατάλογο. Βέβαια χρειαζόμαστε και φωτό απο τα συνεργεία καθαρισμού , συντήρησης των έργων προστασίας του περιβάλλοντος , φωτό με την άριστη κατάσταση των μονοπατιών στο νησί και του προγράμματος των ¨μεσογειακών τελμάτων" και γενικότερα της περιβαλλοντικής αναβάθμισης της περιοχής , γιατί χρειάστηκε μεγάλο κόπο και ιδρώτα ο πρόεδρος να βάλει το λαφονήσι στον "σωστό δρόμο".
Κάνε και καμία ανάρτηση των απόφάσεων της μονομετοχικής στην Διάυγεια και άμα βρεις και τον απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς βάλτον και αυτόν και άλλα πολλά που συνθέτουν την απόλυτη αναβάθμιση της περιοχής Λαφονησίου από την παρούσα δημοτική αρχή.
Συμπληρωματικά μην ξεχάσεις να βγάλεις και τις απόψεις των επαγγελματιών της ευρύτερης περιοχής που βιώνουν την πίεση της αλματώδους ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας του δήμου μας.
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου.