Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ;

Σήμερα ακούστηκε και στα υπουργικά αυτιά, σε αυτά του υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ΚΕΔΕ, όπου και παρεβρέθηκε, ό,τι συζητιόταν παρασκηνιακά από τους δημάρχους, σε περίπτωση που συνεχιστεί να σφίγγεται το «οικονομικό ζωνάρι» στους δήμους, τότε από Σεπτέμβριο θα υπάρξει λίστα με παραιτήσεις δημάρχων. Το είπαν ξεκάθαρα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια του συνόλου των παρευρισκομένων δημάρχων, κατά την πεντάωρη συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών, ο γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης «Έτσι όπως είναι η κατάσταση, να είναι έτοιμη η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει μαζικές παραιτήσεις δημάρχων στις αρχές του φθινοπώρου» και η δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου «Πολλοί δήμαρχοι αναφέρουν τον τελευταίο καιρό στις συζητήσεις τους το ενδεχόμενο παραίτησης».
-Χαχαχα όσοι το πιστεύεται να σηκώσετε το χεράκι σας..... Όταν εκλέχτηκαν αυτό δεν το σκέφτηκαν;... ΜΑ όλοι τους έγιναν δήμαρχοι σε καιρό μνημονίου;
Βέβαια έταζαν χωρίς σταματημό και τώρα εκτός ολίγων εξαιρέσεων, έργο προκοπής δεν υπάρχει στον ορίζοντα.....φτώχεια μετα παραιτήσεων δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: