Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΦΙΛΟΥΣ" ΜΑΣ


Πολυπολιτισμικό σοκ στο κέντρο της Αθήνας: Έστησαν παζάρι και πουλούσαν σκοτωμένα σκυλιά οι λαθρομετανάστες..
Σοκ προκάλεσε σε όσους Έλληνες πολίτες βρέθηκαν στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας, όπου είδαν σκυλιά σκοτωμένα, κρεμασμένα ανάποδα σε ένα φρικιαστικό αυτοσχέδιο παζάρι «κρέατος».
Αυτό καταγγέλλουν τα τελευταία εικοσιτετράωρα εκατοντάδες κάτοικοι της Αθήνας, τηλεφωνώντας έντρομοι και γεμάτοι οργή στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία. Με ανακοίνωση της Φιλοζωικής, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, γίνεται λόγος για πληθώρα επώνυμων καταγγελιών για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες όταν είδαν κρεμασμένα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές».
Τις καταγγελίες αυτές, έρχονται να επιβεβαιώσουν δεκάδες άλλες που αφορούν στην εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες. Η Φιλοζωική γνωστοποιεί στους Έλληνες πολίτες ότι τέτοιου είδους γεγονότα πρέπει να καταγγέλλονται στην Άμεση Δράση προκειμένου να επέμβουν στον τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών.
Να σημειωθεί ότι παρόμοιες πράξεις αποτελούν ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος προβλέποντας μάλιστα πολυετείς φυλακίσεις άνευ δικαιώματος εξαγοράς.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αααααα μην λες τέτοια γιατί θα βγουν οι Συριζαίοι.. εχμ οι "Ανθρωπιστές" με την δεξιά τσέπη ήθελα να πω, και θα σε πούνε ρατσιστή πάλι, και ότι κατηγορείς τους κακόμοιρους λαθρομετανάστες.

Μη σου πω ότι φήμες (που διαδίδονται) λένε ότι ψωνίζουν και οι Συριζαίοι "κρέας" από τους Πακιστανούς για να τους ενισχύσουν οικονομικά.

κανόνισε την πορεία σου, λοιπόν και μην μη διαδίδεις - αναπαράγεις τέτοιου είδους ρατσιστικά άρθρα.

Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Χάθηκε λευκός σκύλος αδέσποτος στην περιοχή της Κισάμου.....

Ανώνυμος είπε...

Οτι οποιος δεν ειναι ρατσιστης ειναι και αυτοματα Συριζαιος, δεν μπορω να το καταλαβω.Παντως αν ισχυει αυτο για ολους τους Συριζαιους νομιζω τους ειχα παρεξηγησει.Να δεις που στο τελος θα μας κανεις και θα τους συμπαθησουμε.Εκει που κανεις τα παντα για το αντιθετο να σου γυρισει μπουμερανγκ.

Ανώνυμος είπε...

Όχι βέβαια, αυτόματα δεν είναι Συριζαίος,Μπορει να ειναι Αλλοδαπος ή μπορεί να είναι Του επιλεκτικού "αντιρατσιστή" Κουβέλη-(λευκό)Κουνέλι (και του συνωστισμού της Ρεπούση) ή ακόμη και ΠΑΣΟΚος που παραστράτησε από αριστερά (Πτέρυγα) (ξέρεις στην Κρήτη υπάρχουν πολλοί τέτοιοι) ή ακόμη και κανένας ψευτοαναρχικός "Ανθρωπιστής" του Ανταρσία (e.t.c)

Τέλος για το μπούμερανκ ελπίζω ότι δεν θα καταλήξεις να τρως από κανένα σκουπιδοτενεκέ. (μα τι λέω τώρα συνήθως οι "αντιρατσιστές" έχουν δεξιές τσέπες..)

Πάντως με την σημερινή κατάσταση που μας έφεραν οι "φίλοι σου" (εικάζω), οι ΠΑΣΟΚοι (αριστερόστροφοι - σοσιαλιστές) με τα 30+ χρονια διακυβέρνησης τους, μπορεί και να Πεινάσεις.

Αλλά ακόμη και τότε περίμενε λίγο μέχρι να έρθει ο "Σωτήρας" - "Μεσσίας" Τσίπ(ου)ρας... εχμ ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου (του CNN) ήθελα να πω για να σε "ξεπεινάσει"
Πάλι..

Θα φας ΚΑΛΑ...

Αυτά είχα να σου πω αγαπητέ Φιλεύσπλαχνε "Αντιρατσιστή"

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ιωάννης Παπαδάκης είπε...

Αν δεν σου αρέσει το blog να μην γράφεις..και σου έσβησα το σχόλιο, γιατί δυστυχώς εσύ είσαι ο φασίστας.... μιας και γράφεις ανώνυμα!!