Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ....


Συνελήφθη χθες το πρωί, στη Χρυσοσκαλίτισα του Δήμου Κισάμου, από αστυνομικούς των Τ.Α.Ε. Χανίων και Αποκόρωνα, 39χρονος χανιώτης, για παράνομη κατοχή όπλων, ενώ αναζητείται άλλος ένας 46χρονος, για κατοχή όπλων και πυρομαχικών. Συνολικά κατασχέθηκαν 14 όπλα και 862 πυρομαχικά.

Συνελήφθη, σήμερα στο Καστέλι Κισσάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων, ένας άντρας ηλικίας 36 ετών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
Εννέα 9 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,7 μ. από τα οποία  τα  οκτώ 8 καλλιεργούσε σε γλάστρες και 1 στο έδαφος, 35 γρ. ακατέργαστης κάνναβης και σπόροι δενδρυλλίων κάνναβης βάρους 0,5 γρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: