Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΙΜΕΝIΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Mια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση έγινε στον δήμο μας, και πιστεύω να έχει την απαιτούμενη αποδοχή από τα μέλη του Δ.Σ του, απο τον δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Μαυροδημητράκη Σπυρ. σχετικά με την ίδρυση Λιμενικού Ταμείου στην περιοχή μας.
 Η πρόταση που θα συζητηθεί στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο είναι η εξής:
-Κύριε πρόεδρε του Δ.Σ του δήμου Κισάμου σας παρακαλώ όπως εισάγετε για ψήφιση την πρόταση μου για ίδρυση Λιμενικού Ταμείου στον δήμο Κισάμου, λόγω της γεωγραφικής θέσης που βρισκόμαστε. Το εν λόγω ταμείο εκτός από τους αιγιαλούς και τις παραλίες θα περιλαμβάνει και το δεύτερο σε μέγεθος λιμάνι του νομού μας, αλλά και τα αλιευτικά καταφύγια Πλατάνου, Σφηναρίου, και Ελαφονησίου!
Επίσης με την πρόταση μου αυτή ζητώ επίσημο ψήφισμα από το Σώμα για αναβάθμιση του Λιμενικού Σταθμού Καβονησίου, σε υπολιμεναρχείο, σκεπτόμενος με αγανάκτηση όλες τις υποβαθμίσεις που δέχτηκε ο τόπος μας τα τελευταία χρόνια
Σπύρος Μαυροδημητράκης 
Δημοτικός σύμβουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: