Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΝΑ ΚΑΙ Η ΕΚΠΛΗΞΗ.....


Η ΑΘΠ, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος κατά την επίσκεψη του στην ιστορική Μητρόπολη Κισάμου και Σελίνου, την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου μαζί με τα εγκαίνια του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Μητροπόλεως θα τελέσει και τα εγκαίνια του Διαδυκτιακού Τηλεοπτικού Σταθμού της Μητροπόλεως Web TV.
Ο Τηλεοπτικός Σταθμός της Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, ο οποιος είναι ο πρώτος Εκκλησιαστικός Τηλεοπτικός Σταθμός στην Κρήτη, θα φιλοξενηθεί στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο της Μητροπόλεως και θα λειτουργεί παράλληλα με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως.
Όπως δήλωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης κ.Αμφιλόχιος η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου, αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες επιθυμεί και μέσα από τον Τηλεοπτικό Σταθμό που θα εγκαινιάσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, να καταθέσει την μαρτυρία της και την ταπεινή διακονία της στους αδελφούς μας της διασποράς ως και σε όλους τους αποδέκτες και χρήστες της διαδυκτιακής τηλεόρασης.
Μετά την νεολαία Κισάμου και η μητρόπολης εγκαινιάζει την διαδικτυακή της επικοινωνία...άντε και με το καλό και ο δήμος μας......

Δεν υπάρχουν σχόλια: