Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ....

Ένας-ένας μην σπρώχνεται όλοι οι καλοί χωράτε...... ήδη άρχισαν να σιγοψιθυρίζονται οι πρώτες υποψηφιότητες στον δήμο μας, παρ΄όλο που έχουμε δρόμο ακόμα ως τις εκλογές!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χαιρετη(ι)...σματα

Ανώνυμος είπε...

χαιρετη μου τον πλατανο...

Ανώνυμος είπε...

popo,ti eksypna logopaignia.Droph!

Ανώνυμος είπε...

stathakis-pitsigavdakis-xairetakis?

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Έχετε μαύρα μεσάνυχτα.....
από αλλού το περιμένεται και από αλλού θα σας βγει....
Το ζήτημα είναι εάν θα γίνουν εκλογές για τα σημερινά διοικητικά όρια του Δήμου Κισάμου , για τα όρια του νέου Δήμου με πρωτεύουσα τον Πλατανιά (Καλλικράτης 2) ή μήπως για κάποια άλλα όρια πολύ πιο μικρά από τα σημερινά....
Εδώ σας θέλω!!!!!!
Το τελικό ζητούμενο βέβαια είναι πως ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η Κίσαμος θα κάνει το βήμα μπροστά γιατί με εισαγόμενα λάδια-πλανητάρχες-κάστανα-αμερικάνους και τον λοιπό συμφερτό ολοταχώς προς τα πίσω πάει.
Ιάκωβος Σπερελάκης από το Κούνενι Κισάμου....και σταματήστε να κρύβεστε πίσω από την ανωνυμία , δεν είναι έγκλημα να έχεις αποψη , άσχετα αν συμφωνούν οι άλλοι η οχι.